Φορτσάτος και ο Απόλλων Δαφίων

26/07/2019 - 15:42 Τελευταία τροποποίηση στις 26/07/2019 - 16:08

Στην προσπάθεια της φετινής του ενίσχυσης, η ομάδα του Απόλλων ξεκίνησε δυναμικά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με την προσθήκη αρκετών ποιοτικών ποδοσφαιριστών.

Η πρώτη κίνηση είναι ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, πρωταθλητής του νησιού και του νομού με τον Όλυμπο Αγιάσου Κατσαρός Αχιλλέας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στην ομάδα του Απόλων, τη χρονιά 2015-2016 όπου ήρθε και η άνοδος από τη Γ’ Τοπική Λέσβου στη Β’ σαν πρωταθλητής. Επίσης, έχει αγωνιστεί στην Προοδευτική Σκάλας Καλλονής, στη Κ20 ΑΕΛΚ, στον Αιολικό και στον Αίγειρο Μυστεγνών.

katsaros-grouvas.jpg (770×459)

Η δεύτερη μεταγραφή είναι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Γρούβας Απόστολος. Έχει αγωνιστεί στον Αχιλλέα Πέτρας, στον Αλμυρό Ηρακλείου Κρήτης και πρόσφατα στον Ατρόμητο Ανεμώτιας, παίκτης που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Α’ Τοπική Λέσβου. Επίσης, την φανέλα των Δαφίων θα φορέσει και ο 22χρονος Σταυρής Χρήστος, ο οποίος θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας. Έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο Ανεμώτιας και σε ομάδες της Θεσσαλονίκης, ΑΕ Αμπελοκήπων και Άτλας Αμπελοκήπων, κάνοντας παράλληλα και τις σπουδές του.

Επιπλέον, το σωματείο προχώρησε στην ολοκλήρωση δύο ακόμα μεταγραφών από τον Ατρόμητο Ανεμώτιας και συγκεκριμένα συμφώνησε με τον 34χρονο τερματοφύλακα Άγγελο Πάπαρη, με πολλές παραστάσεις από Β, Γ και Δ Εθνική Κατηγορία και τον 32χρονο αμυντικό μέσο Βασίλη Ποσνακίδη.

paiktes-apollwn-dafiwn.jpg (770×626)

Τέλος, μετά την περσινή τους καλή αγωνιστική εικόνα, ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Παπαδόπουλος αλλά και διοίκηση ανανέωσαν την συνεργασία τους με τους Χριστόφορο Βαμβουκλή, Τάσο Δουνιά, Παναγιώτη Πλουμή και Φώτη Πονηρό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey