Παραμονή Μυλωνά στη Φίλια..πήρε τον Πάντα

27/07/2019 - 11:01

Ζεσταίνονται οι μηχανές των ομάδων της Α τοπικής κατηγορίας, με την ομάδα της Φίλιας να ανανεώνει την συνεργασία του με τον προπονητή Κώστα Μυλωνά που οδήγησε το σωματείο στη μεγάλη κατηγορία μετά από 10 χρόνια.

Επίσης, προχώρησε στην πρώτη μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του έμπειρου Γιώργου Πάντα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται η ανακοίνωση κι άλλων ποδοσφαιριστών. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του σωματείου της Φίλιας:

"Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ "ΑΝΟΔΟΥ" ΚΩΣΤΑ ΜΥΛΩΝΑ. Ο 35 ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΗ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.. ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ COACH ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΙΚΕΣ!!! "

pantas.png (368×570)

"Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 30ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΤΑ.. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΞΟ-ΠΕΤΡΑ-ΑΝΕΜΩΤΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ.. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ!!!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey