Καθάρισε με ανατροπή ο Αετός

30/10/2022 - 17:39 Τελευταία τροποποίηση στις 30/10/2022 - 18:51

Πανηγυρίζουν οι παίκτες του Αετού Λουτρών

Γκολ και θέαμα και στη δεύτερη αγωνιστική της Α ΕΠΣΛ με δυνατές αναμετρήσεις στα γήπεδα της Λέσβου. Ο Αετός νίκησε με ανατροπή 4-1 την Αναγέννηση Γέρας, ο Όλυμπος σκόρπισε 8-1 τον Ανδρονικά, ενώ "χιτσκοκικό" φινάλε είχε η αναμέτρηση στην Σκάλα Καλλονής με τον Ατρόμητο να κερδίζει στο τέλος 3-4 την Προοδευτική.

Ανώτερος ο Αετός έκανε το δύο στα δύο

Δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος διεξήχθη στο γήπεδο Λουτρών, με τους γηπεδούχους να επιβεβαιώνουν την ανωτερότητα τους κερδίζοντας με τελικό σκορ 4-1. Η ομάδα της Γέρας αιφνιδίασε τον αντίπαλο της, ανοίγοντας το σκορ από το σημείο του πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Πρωτονοτάριος σε ανατροπή του Κριπιντίρη, με τον Στρατή Χατζηκλειδαρά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα παίρνοντας το "ριμπαουντ" μετά την απόκρουση του Κουμπά. Ο Αετός στη συνέχεια αφυπνίστηκε και πίεσε την φιλοξενούμενη ομάδα για την γρήγορη ισοφάριση. Στο 24ο λεπτό ο Καλαφάτης με σουτ "κεραυνό" έξω απ΄την περιοχή έκανε το 1-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Παπαλόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Τσομπανέλλη κρατώντας το 1-1. Με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο Πιπεράς με κεφαλιά έστειλε στη μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σεφουλάϊ και στο 39' ο Μιχαλάκης σε τετ α τετ δεν αστόχησε για το 3-1, γκολ που προήλθε από την ασφυκτική πίεση που άσκησε στη μεσαία γραμμή ο Αετός.

aetos-anagennisi-geras-2022-23_4-1.jpg (770×459)

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε μέχρι το 60', με την Αναγέννηση να πλησιάζει στην μείωση του σκορ σε μια φάση με πολλά σώματα στην μικρή περιοχή και την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι μετά από χτύπημα σε πόδι αμυντικού. Στο 70' ο Σεφουλάι επιχείρησε ένα καλό σουτ το οποίο κατέληξε κόρνερ μετά από την παρέμβαση του τερματοφύλακα και στο 83' ο Αλαγιάννης από πλεονεκτική θέση διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Να σημειωθεί ο Αετός είχε τρεις αναγκαστικές αλλαγές τους Πατσατζή, Μιχαλάκη και Πιπερά και η Αναγέννηση τον Μιχάλη Τρεμούλα.

Ασταμάτητος ο Όλυμπος

Καταιγιστικός ο Όλυμπος διέλυσε με 8-1 τον Ανδρονικά σε έναν αγώνα που δεν αντέχει σε κριτική. Τρία τέρματα σημείωσε ο Πολύζος και από ένα οι Πετρουζέλλης, Παλάσης, Σταμογιώργος, Γκανάς και Ξυνός, ενώ το γκολ της τιμής για τον Αδνρονικά πέτυχε ο Αγριτέλλης. Ο Όλυμπος είχε και δύο δοκάρια.

"Χιτσοκικό" φινάλε στη Σκάλα Καλλλονής

Με το αριστερό μπήκε στο νέο της γήπεδο η Προοδευτική η οποία γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο Ανεμώτιας στις καθυστερήσεις που είχε σε μεγάλα κέφια τον Ιντζέ. Στο 3' ο Ιντζές έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, ο Καραγιάννης στο 16' με πέναλτι ισοφάρισε για την "Προο", όμως ο Ιντζές ξανά στο 33' πέτυχε το 1-2. Στην επανάληψη, ο Ιντζές πάλι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Ατρόμητο πετυχαίνοντας χατ-τρικ,ο Νανίδης μείωσε 2-3 με κεφαλιά στο 61' και στο 88' ο Βαγγελάκης με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια 3-3. Ο Ατρόμητος ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με τον Μαστέλο στο 90' πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

Δηλώσεις των προπονητών του Αετού Λουτρών Θεαγένη Διονυσάτου και της Αναγέννησης Γέρας Θοδωρή Παπαλόπουλου:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey