Μοιρασιά στα Λουτρά για Οδυσσέα Ελύτη και Όλυμπο

12/11/2022 - 17:22 Τελευταία τροποποίηση στις 12/11/2022 - 17:59

Σε έναν αγώνα που εξελίχθηκε σε θρίλερ στο φινάλε, Οδυσσέας Ελύτης και Όλυμπος έμειναν στο 1-1 στη μοναδική αναμέτρηση του Σαββάτου για την 4η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Λέσβου.

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον Όλυμπο που ήταν πιο κινητικός στα πρώτα λεπτά του αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Η πρώτη καλή στιγμή για την φιλοξενούμενη ομάδα καταγράφηκε στο 20ο λεπτό με τον Βατό να αποκρούει με τα πόδια το σουτ του Πολύζου. Στη συνέχεια ο Ελύτης πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 24' ο Δουβαλέτας από θέση βολής δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα του Ολύμπου Τσακίρη να προλαβαίνει τα χειρότερα, ενώ στο 27' ο Βαλσάμης μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στις αρχές της επανάληψης ο Όλυμπος έχασε την συγκέντρωση του με τον Οδυσσέα Ελύτη να γίνεται απειλητικός με το σφύριγμα της επανέναρξης. Μετά από σέντρα του Τσομπανέλλη από πλάγια θέση, ο Νομιδης σούταρε με τη μπάλα να έχει κατεύθυνση προς την εστία και στην παρέμβαση του ο Δουβαλέτας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 53' με ωραίο σουτ του Πιτσιλάδή οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ και από κει και μετά η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε θρίλερ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ο Όλυμπος πίεσε για την ισοφάριση με τον Νίκο Πετρουζέλλη να κάνει το 1-1 στο 85' μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε χέρι του Τελωνιάτη εντός περιοχής μετά από σέντρα του Λεβεντέλλη. Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Αγιάσου ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη στον Βαλσάμη στο 83ο λεπτό, ενώ διαμαρτύρεται και για ένα ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ.

Δηλώσεις του προπονητή του Οδυσσέα Ελύτη Δούκα Καρέτου:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey