Α ΕΠΣΛ: Κρίνονται πολλά την Κυριακή

23/02/2023 - 18:23 Τελευταία τροποποίηση στις 23/02/2023 - 19:26

Δύο ντέρμπι κορυφής που θα κρίνουν πολλά περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Α ΕΠΣ Λέσβου την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 3 και μισή το μεσημέρι, ενώ αναμένονται σκληρές μάχες ανάμεσα και στις ομάδες που παλεύουν για την κατηγορία.

Ντέρμπι είναι σχεδόν όλα τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής, με την αγωνία να "χτυπάει κόκκινο" στα περισσότερα γήπεδα. Στα γήπεδα Πλωμαρίου και Λουτρών αναλόγως των αποτελεσμάτων, ίσως κριθεί σε μεγάλο βαθμό η υπόθεση του τίτλου, με τους ανθρώπους των τεσσάρων ομάδων να έχουν ανοιχτό ακουστικό. Αιγέας και Όλυμπος χρειάζονται μόνο νίκη για να παραμείνουν στη δεύτερη θέση και να διατηρήσουν ταυτόχρονα τις ελπίδες τους για τα play offs. Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι στα Λουτρά, ο Αετός με νίκη θα κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο, ενώ από την άλλη τους τρεις βαθμούς θέλει και ο Διαγόρας για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις και να μειωθεί παράλληλα η βαθμολογική απόσταση όλων των διεκδικητών από τον πρωτοπόρο Αετό. 

Στη μάχη της παραμονής, η ουραγός Προοδευτική θα αντιμετωπίσει σε έναν αγώνα δίχως αύριο τον Αρίωνα Μήθυμνας, όπως και ο Αλκιβιάδης που θα αγωνιστει στην έδρα του με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας. Τέλος, ο Οδυσσέας Ελύτης θα υποδεχθεί στο Θερμή την ομάδα της Φίλιας που χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς, ενώ στη Γέρα η Αναγέννηση και ο Ανδρονικάς θα παλέψουν επίσης για το τρίποντο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey