Υποθήκη παραμονής για τον Ανδρονικά 2-3 τον Αλκιβιάδη

01/04/2023 - 19:00 Τελευταία τροποποίηση στις 01/04/2023 - 19:37

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές ο Ανδρονικάς βρέθηκε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας στην πρώτη, μετά και την σημερινή 1/4 νίκη στο Κάτω Τρίτος 2-3. Στον δεύτερο αγώνα στον Μόλυβο ο Αρίων και η Φίλια έμειναν στο 0-0.

Διπλό παραμονής για τον Ανδρονικά

Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα όσον αφορά την παραμονή, όμως ο Ανδρονικάς έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει μετά την νίκη του στην έδρα του Αλκιβιάδη που τον έστειλε στην κορυφή μαζί με τη Φίλια. Δυνατό παιχνίδι στο Κάτω Τρίτος με καλές φάσεις, δοκάρια και σκληρές μονομαχίες εκατέρωθεν. Η ομάδα των Παρακοίλων έπιασε στον ύπνο τους γηπεδούχους και στο τρίτο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί με δύο τέρματα. Στο 2' ο Γιώργος Σαμπάνης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 και στο επόμενο λεπτό ο Λουκάς Αγριτέλλης με ωραία διείσδυση σημείωσε το 0-2, ενώ στο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Χατζηβαγιάννη.

Σε διάστημα ενός λεπτού (65', 66') στο δεύτερο μέρος ο Μάκης Σαμπάνης σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι από την πλευρά των φιλοξενούμενων και τρία λεπτά αργότερα ο Χατζηβαγιάννης μετά από ασίστ του Ανήφορου μείωσε 1-2. Στο 74' ο Σιμόνι έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σημαδεύοντας και εκείνος το δοκάρι. Στο 80ο λεπτό ο Γιώργος Σαμπάνης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας ξανά αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 93' ο Σιμόνι μείωσε στο τελικό 2-3. Να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες διαμαρτυρήθηκαν για περίπτωση πέναλτι.

Όλα μηδέν στον Μόλυβο

Στη λευκή ισοπαλία έμειναν ο Αρίων και η Φίλια. Παιχνίδι κέντρου κυρίως και χωρίς πολλές φάσεις εντός περιοχής, με τις δύο ομάδες να κοιτάζουν περισσότερο το αμυντικό κομμάτι.

Βαθμολογία Play outs

Ανδρονικάς 12 5-2

Φίλια 12 0-0

Ατρόμητος Αν. 9 2-2

Αλκιβιάδης 9 4-5

Αρίων Μηθ. 9 0-2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey