Σφράγισε την παραμονή του ο Αλκιβιάδης

09/04/2023 - 19:09 Τελευταία τροποποίηση στις 11/04/2023 - 14:42

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς ο Αλκιβιάδης νίκησε 3-1 τον Αρίωνα Μήθυμνας και εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία. Στον δεύτερο αγώνα, ο Ατρόμητος έμεινε στο 0-0 με την ομάδα της Φίλιας.

Στη δυσμενέστερη θέση από σήμερα βρίσκεται ο Αρίων, ο οποίος μετά τη σημερινή ήττα χρειάζεται μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο για να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ αντιθέτως η ομάδα της Ανεμώτιας μετά τον βαθμό που τσίμπησε κόντρα στη Φίλια βολεύεται και με την ισοπαλία.

Έκανε το χρέος του ο Αλκιβιάδης

Στο Κάτω Τρίτος ο αγώνας ήταν ζωής και θανάτου ιδίως για το Αλκιβιάδη, ο οποίος κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς με σκορ 3-1. Το ημίχρονο έληξε 1-0 με το πανέμορφο σουτ στη γωνία του Χατζηβαγιάννη να καταλήγει στα δίχτυα, ενώ ο Ανδριώτης από την πλευρά των φιλοξενούμενων επιχείρησε σέντρα-σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού. Στο 61' ο Μόλβαλης ισοφάρισε 1-1 για τους φιλοξενούμενους, όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Ανήφορος έστρωσε και ο Κόμβος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Αλκιβιάδη. Στο 94' ο Σιμόνι με ωραία προσπάθεια κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του διαμορφώνοντας το 3-1. Οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι στο 85' με τον Ανήφορο, ενώ ο Αρίων ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της απ' ευθείας κόκκινης κάρτας στον Ανδριώτη στις καθυστερήσεις.

"Χρυσός" βαθμός για τον Ατρόμητο

Η αναμέτρηση στο "Μιζεργκάν" δεν είχε ο νικητή, όμως ο βαθμός που πήρε ο Ατρόμητος μπορεί να αποδειχθεί χρυσός, καθώς θα παίξει στον Μόλυβο για δύο αποτελέσματα. Ο αγώνας στην Ανεμώτια ήταν μοιρασμένος με την πιο καλή στιγμή να ανήκει στους φιλοξενούμενους οι οποίοι είχαν δοκάρι στο 75' με τον Ποσνακίδη.

Βαθμολογία Play outs

Φίλια 16 3-0

Ανδρονικάς 15 9-3

Αλκιβιάδης 12 7-9

Ατρόμητος Αν. 10 3-6

Αρίων Μηθ. 9 1-5

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey