Στον Διαγόρα ο Θοδωρής Παπαλόπουλος

12/06/2023 - 11:40 Τελευταία τροποποίηση στις 12/06/2023 - 12:09

Με κάθε επισημότητα ο Θοδωρής Παπαλόπουλος ανέλαβε τα ηνία του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής για τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν.

Το "φλερτ" ανάμεσα στη διοίκηση του Διαγόρα και τον πολυνίκη προπονητή κατέληξε σε γάμο, με τις δύο πλευρές να δίνουν επίσημα τα χέρια για την επόμενη χρονιά. 

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία του πάγκου της ομάδας της Αγίας Παρασκευής. Ας σημειωθεί ότι ο Θοδωρής Παπαλόπουλος έχει κοουτσάρει τον Διαγόρα τις περιόδους 2006-09 και 2012-16, κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Λέσβου. Ο Διαγόρας έχει ξανά πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Λέσβου, σε συνδυασμό πάντα με ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος σε επικοινωνία με το "SL" ευχαρίστησε την Αναγέννηση Γέρας για την συνεργασία τους την περσινή ποδοσφαιρική σαιζόν, ενώ ανέφερε επίσης ότι πρωταρχικός του στόχος είναι το καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά:

"Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον φίλαθλο κόσμο της Αναγέννησης Γέρας για την συνεργασία μας και την συμπαράσταση τους όλη τη σαιζόν. Για τη νέα χρονιά υπήρξε συμφωνία με το σωματείο της Αγίας Παρασκευής τις τύχες του οποίου έχω αναλάβει ακόμη δύο φορές στο παρελθόν. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία, ευχαριστώ τη διοίκηση του Διαγόρα για τη νέα συνεργασία και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Πρώτος στόχος για μένα πάντα είναι το καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και μετά όλα τα υπόλοιπα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey