Αποχώρηση - βόμβα Διονυσάτου από τον Αετό Λουτρών

21/06/2023 - 11:30 Τελευταία τροποποίηση στις 21/06/2023 - 11:49

Αποχώρηση-βόμβα του προπονητή Θεαγένη Διονυσάτου από τον Αετό Λουτρών μετά από επτά συνεχόμενα χρόνια στον πάγκο της ομάδας.

Η διοίκηση του σωματείου που σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθεί τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν σε διαφορετικά μονοπάτια σε σχέση με τα τελευταία χρόνια και την πορεία πρωταθλητισμού, έλυσε την συνεργασία της με τον προπονητή μετά από μια άκρως επιτυχημένη συνεργασία.

Ο Θεαγένης Διονυσάτος σίγουρα θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές που έχουν καθίσει στον πάγκο του ιστορικού συλλόγου μετρώντας δύο νταμπλ και την άνοδο στη Γ Εθνική, με την ομάδα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ενός γύρου την περίοδο 2022-21, λόγω της πανδημίας, ενώ τις περισσότερες σαιζόν η ομάδα έκανε πορεία πρωταθλητισμού. Ο Διονυσάτος με δήλωση του ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια. Αναλυτικά:

"Μετά από επτά χρόνια ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ομάδα του Αετού. Όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκα με αφοσίωση και αυταπάρνηση με γνώμονα το καλό της ομάδος για να μπορέσει να επιστρέψει στο δρόμο τον επιτυχιών και εκεί που της αξίζει. Σίγουρα τίποτα δεν ήταν εύκολο αλλά με πολύ δουλειά καταφέραμε να φτιάξουμε μια ομάδα πρότυπο και να επιστρέψει στην κορυφή του Λεσβιακου ποδοσφαιρου μετά από πολλά χρόνια!!! ( παρόλο που αυτό δεν άρεσε σε κάποιους και με αμφισβήτησαν με κάθε τρόπο).

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Κ. Nikos Spanos και Αθανασιος Μοσχονησιωτης για την μεγάλη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας, πράγμα σπανιο στης μέρες μας, για την ευκαιρία που μου έδωσαν να δουλέψω και να μπορέσω να εξελιχθώ σαν προπονητής. Επίσης ευχαριστώ πολύ όλο το συμβούλιο για την βοήθεια που είχα και από αυτούς!!! Για το τέλος άφησα τους ποδοσφαιριστές που τους χρωστάω και εκείνους ένα τεράστιο ευχαριστώ!!! Όλους όσους συνεργάστηκα μαζί τους που πάντα ήμασταν μια οικογένεια και κατάφεραν να κάνουν πάλι μεγάλη αυτήν την ομάδα με τα τρόπαια που κατέκτησαν!!! Εύχομαι στον Αετό καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey