Κίνηση-ματ από τη Φίλια με την απόκτηση του Γιώργου Καπταγιάννη

14/07/2023 - 21:44 Τελευταία τροποποίηση στις 14/07/2023 - 21:59

Η ομάδα της Φίλιας πραγματοποίησε μια από τι πιο ηχηρές μεταγραφές στην ιστορία της ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γιώργου Καπταγιάννη.

Ο πολύπειρος αμυντικός συμφώνησε με τη διοίκηση του σωματείου η οποία έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη τη φετινή σαιζόν. 

Αναμφίβολα η επιλογή του Καπταγιάννη "έκανε θόρυβο" και αναμένεται να προσθέσει μεγαλύτερη εμπειρία στο ήδη ανεβασμένο ροστερ. Ο Καπταγιάννης αποτελεί αξιόπιστη λύση, με τον ποδοσφαιριστή να μετράει τέσσερα τελευταία επιτυχημένα χρόνια στον Αετό Λουτρών, με κατακτήσεις πρωταθλημάτων, παραστάσεις στη Γ Εθνική και με τη φανέλα του Αιολικού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε μια μεγάλη μεταγραφικη βόμβα προχώρησε η ομάδα μας φέρνοντας στο "Γεώργιος Καζάζης" ένα σπουδαίο αμυντικό με μεγάλες παραστάσεις σε μεγαλύτερες κατηγορίες ανεβάζοντας κι άλλο τον πήχη για την χρόνια που έρχεται.

Στην ομάδα μας λοιπόν την επόμενη σεζόν θα είναι ο Γιώργος Καπταγιαννης.Ένας αμυντικός που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ομάδα της Γέρας για να ακολουθήσει μια 10ετια στον Αιολικό και στον Αίγειρο Μυστεγνών.Τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίστηκε με την ομάδα του Αετού Λουτρών κατακτώντας τα πάντα σε τοπικό επίπεδο.Μετά από 9 πρωταθλήματα σε 4 διαφορετικές σίγουρα είναι ένας παίχτης που θα μας ανεβάσει επίπεδο και θα δώσει λύσεις στον προπονητή μας.

Γιώργο καλωσήλθες στην οικογένεια του Α.Σ ΦΙΛΙΑΣ!!!!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey