Αλλαγή πλεύσης στον Αετό Λουτρών

15/07/2023 - 09:50 Τελευταία τροποποίηση στις 15/07/2023 - 11:30

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (14/7) το απόγευμα η ετήσια γενική συνέλευση του Αετού Λουτρών, με βασικό θέμα την επόμενη μέρα του ιστορικού συλλόγου και τον προγραμματισμό των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αρχικά, ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Σπανός έκανε μια αναδρομή στη φετινή σαιζόν, με την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα  δεν κατάφερε να υλοποιήσει στον μεγάλο στόχο της ανόδου στη Γ Εθνική. Στη συνέχεια ψηφίστηκε από τα μέλη ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός αλλά και ο προϋπολογισμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

spanos-sl.jpg (656×613)

Στο κύριο θέμα της συνέλευσης για το μέλλον της ομάδας, ο Νίκος Σπανός φώναξε ξανά παρών, διαψεύδοντας τις φήμες περί απομάκρυνσης του από τον προεδρικό θώκο, ωστόσο η ομάδα των Λουτρών από τη νέα σαιζόν αλλάζει ρότα σε σχέση με την πορεία της τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα δύο συνεχόμενες χρονιές έκανε τη διαφορά στην Α ΕΠΣ Λέσβου, κατέκτησε με σχετική άνεση το πρωτάθλημα και προσπάθησε να κερδίσει την άνοδο στη Γ Εθνική. Ο στόχος της Γ Εθνικής δεν επετεύχθη ξανά, με τους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας να συμφωνούν στο ότι πρέπει να γίνει στροφή 180 μοιρών, με σκοπό να αναδειχθεί ξανά το ντόπιο στοιχείο. 

Η ομάδα θα βασιστεί κατά κύριο λόγο σε "δικούς" της ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επιστρέφουν για να αγωνιστούν με τη φανέλα του Αετού, όμως θα γίνουν και κάποιες προσθήκες, έτσι ώστε να συμπληρωθεί το παζλ, με στόχο μια αξιοπρεπή πορεία. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στα πλάνα της διοίκησης που θα προκύψει τις επόμενες ημέρες μετά τις εκλογές και θα αποτελείται από τωρινά μέλη αλλά και νέα πρόσωπα, είναι και η δημιουργία δεύτερης ομάδας του Αετού, που θα βασίζεται αποκλειστικά σε νεαρούς παίκτες από την συνεργασία με τον Απόλλωνα Βουναρακίου. Ο Αετός Β μάλιστα θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Λέσβου.

Τέλος, η νέα διοίκηση αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα επαφές για την κάλυψη της θέσης του προπονητή, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν βολιδοσκοπήσει κάποιες περιπτώσεις, ενώ αποφασίστηκε η ομάδα να συμμετέχει κανονικά στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey