Δεύτερη ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα στην Αγιάσο

20/04/2024 - 11:59 Τελευταία τροποποίηση στις 20/04/2024 - 12:09

Τον δρόμο για τη δημιουργία δεύτερης ανδρικής ομάδας ανοίγει ο Όλυμπος σε συνεργασία με την ακαδημία Αναγέννηση Αγιάσου.

Συγκεκριμένα η ομάδα που θα ιδρυθεί θα αγωνιστεί στη Β ΕΠΣΛ και θα αποτελεί τον «προθάλαμο» για τον Όλυμπο, αποτελούμενη κυρίως από νεαρούς παίκτες της περιοχής οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν εμπειρίες από ένα ανδρικό πρωτάθλημα με χαμηλότερο βέβαια ανταγωνισμό και με στόχο μελλοντικά να στελεχώσουν το ροστερ της μεγάλης ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Μια νέα προσπάθεια ξεκινάει ανάμεσα στον Όλυμπο και την Αναγέννηση Αγιάσου με γνώμονα τη δημιουργία δεύτερης ανδρικής ομάδας που θα αγωνίζεται στην Β' Τοπική κατηγορία.

Σκοπός αυτής της κίνησης είναι να μπορούν τα παιδιά τα οποία λόγω ηλικίας σταματάνε από τις υποδομές να συνεχίσουν να αθλούνται και να παίζουν ποδόσφαιρο χωρίς το άγχος του ανταγωνισμού που επικρατεί στην Α' Τοπική κατηγορία.

Η ομάδα που θα δημιουργηθεί θα αποτελεί το σκαλοπάτι των νεαρών ποδοσφαιριστών για τον Όλυμπο. Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Ολύμπου κ. Ορφανό Ιωάννη στο 6980016300.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey