Έρχεται ο Μαντζουράνης!

09/03/2015 - 14:08 Τελευταία τροποποίηση στις 11/03/2015 - 15:10

Την καλύτερη δυνατή εξέλιξη είχαν οι συζητήσεις της διοίκησης του Αιολικού, όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ", ως προς τον αντικαταστάτη του Γιώργου Κομνηνού στο τεχνικό τιμ, μετά την παραίτηση του από το πόστο του γυμναστή.

Ο εκλεκτός των «κυανόλευκων» είναι ο Νίκος Μαντζουράνης, ένας εξαίρετος επιστήμονας που έχει αφήσει το στίγμα του στην ομάδα του Αιολικού και έχει εργαστεί στη Super League με τον Πανθρακικό. Διοίκηση και Μαντζουράνης ήρθαν σε συμφωνία για συνεργασία στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, με τη σύμφωνη γνώμη του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, που έδειξε ενθουσιασμένος στην προοπτική της πρόσληψης του Μυτιληνιού επιστήμονα, που είναι διδάκτορας στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στον τομέα της Αθλητικής Φυσιολογίας. Αναμφίβολα, μια εξέλιξη από την οποία μόνο οφέλη μπορεί να αποκομίσει ο Αιολικός, που ειδικά το τελευταίο δίμηνο είναι ολοφάνερο πως έχει ξεμείνει από δυνάμεις. Ο Μαντζουράνης αναμένεται στη Μυτιλήνη την Πέμπτη, αφού μέχρι και την Τετάρτη έχει υποχρεώσεις στο πανεπιστήμιο και θα πιάσει αμέσως δουλειά, με μετρήσεις και ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Παράλληλα, οι αλλαγές στο τεχνικό τιμ συνεχίζονται, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ της "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ", με τον Δημήτρη Πολυζώνη να αποχωρεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο βετεράνος τερματοφύλακας βοήθησε τους τελευταίους μήνες στις προπονήσεις της ομάδας, έχοντας συνεργασία με τους Μάππα, Γόμο, Παπαλόπουλο και Κούμπα, αναλαμβάνοντας το προπονητικό κομμάτι των τεσσάρων κίπερ. Η διοίκηση, αποδεχόμενη πως δεν μπορεί να συνεχίσει, αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα στην πρόσληψη και προπονητή τερματοφυλάκων. Για το λόγο αυτό αναμένεται να συζητήσει στο σημερινό συμβούλιο την εισήγηση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, που έχει καταλήξει στους υποψήφιους στόχους εκτός νησιού, που θα προτείνει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey