Έρχεται κανονικά ο Τσικλητήρας Πύλου!

08/12/2016 - 20:01

Παρά τη συνεχιζόμενη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτεργατικής Ομοσπονδίας, που θα κρατήσει δεμένα τα πλοία στα λιμάνια τουλάχιστον μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Τσικλητήρας Πύλου θα μεταβεί κανονικά στη Μυτιλήνη για το ματς με τον Αιολικό, στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου στη Γ' Εθνική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", στις τάξεις του Τσικλητήρα υπήρχε αγωνία για το ταξίδι στη Λέσβο, αφού εκτός των άλλων, η ομάδα της Πύλου αντιμετώπιζε και οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο, χθες και σήμερα τακτοποιήθηκαν από τη διοίκηση οι όποιες εκκρεμότητες, με αποτέλεσμα οι προπονήσεις να διεξαχθούν κανονικά εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Η αποστολή του Τσικλητήρα Πύλου θα αναχωρήσει αεροπορικώς το Σάββατο για τη Μυτιλήνη, πραγματοποιώντας και διανυκτέρευση, επιστρέφοντας μέσω Αθηνών, επίσης αεροπορικώς το βράδυ της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί, με διαιτητή τον Καλογερόπουλο (Αθηνών), στο Γήπεδο Λουτρών (11/12, 15:00), αφού σχεδόν ταυτόχρονα στον "Ταρλά" θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση ΑΕΛΚ-Πανθρακικός στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής της Football League.

 

 

 
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey