"Kαυτός" στα Λουτρά!

11/12/2016 - 17:18 Τελευταία τροποποίηση στις 11/12/2016 - 17:48

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Αιολικό στο Γήπεδο Λουτρών, αυτή τη φορά επί του Τσικλητήρα Πύλου με σκορ 2-1 και το σερί των Μυτιληνιών συνεχίζεται στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικ'ης, μετά τη μοναδική ήττα στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟ Βάρδας.

Ο Γιάννης Πολλαετίδης παρεταξε τους "κυανόλευκους" με τον Ζαχαρή κάτω από τα δοκάρια, τους Ιωαννίδη, Κρητικό, Τάχια και Κριπιντίρη στα μετόπισθεν, τριάδα στον άξονα τους Μίχο, Κεσίδη και Παληγεώργο, με τους Ευσταθίου, Μπουρού στα άκρα και τον Χρήστου στη γραμμή κρούσης.

Ο Αιολικός ήταν ανώτερος, ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από τους φιλοξενούμενους με τον Μπίζο να βρίσκεται αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, πλασάροντας άουτ έπειτα από εκτέλεση φάουλ στο 10ο λεπτό. Η ομάδα της Μυτιλήνης άρχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο όσο περνούσε η ώρα και στο 31ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Παληγεώργος έγινε αποδέκτης της μπάλας από αριστερά, σεντράροντας στην καρδιά της μικρής περιοχής προς τον Χρήστου, που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ακολούθησε ένα εξαιρετικό 15λεπτο για τον Αιολικό, με δύο πολύ καλές ευκαιρίες, αρχικά στο 35' σε συνεργασία Χρήστου και Μπουρού, με το σουτ του τελευταίου να φεύγει λίγο άουτ (35') και εν συνεχεία σε εκτέλεση φάουλ του Μίχου, που έφυγε πάνω από το οριζόντιο του Τσικλητήρα (41'). Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η υπεροχή του Αιολικού καρποφόρησε για δεύτερη φορά, έπειτα από καταπληκτική κούρσα του Τάχια, ο οποίος πήρε την... ταχεία διασχίζοντας σχεδόν όλο το γήπεδο, προσπερνώντας κάθε αντίπαλο, βγάζοντας κάθετη πάσα στον Χρήστου που πλάσαρε στην έξοδο τον Παλιγγίνη για το 2-0!

Στην επανάληψη, ο Τσικλητήρας απείλησε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ξανά με τον Μπίζο, που βρέθηκε και πάλι μόνος στην καρδιά της περιοχής πλασάροντας άουτ (60'). Στο 67' ο Ευσταθίου έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ, που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Αιολικός οπισθοχώρησε, δίνοντας χώρο στον αντίπαλο και στο 71' ο Γραμματικόπουλος μείωσε σε 2-1 μετά από εκτέλεση φάουλ και τεχνικό σουτ στη δεξιά γωνία του Ζαχαρή. Στο 74' ήταν η σειρά του Κερμενίδη να απειλήσει, όμως το σουτ του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Ο Αιολικός απάντησε με ένα φάουλ του Μίχου που μπλόκαρε σταθερά ο Παλιγγίνης (80'). Το ματς έγινε... ροντέο στα τελευταία λεπτά, κυρίως λόγω των υποδείξεων διαιτητή και βοηθού, που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από την εξέδρα. Στο 89' ο Κεσίδης πλάσαρε στη γωνία του Παλιγγίνη, ο οποίος απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ, στην τελευταία καλή ευκαιρία του ματς, με το 2-1 να μένει ως το τέλος.

Συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Ιωαννίδης, Κρητικός, Τάχιας, Κριπιντίρης, Κεσίδης, Μίχος, Ευσταθίου (85' Ραζάκ), Μπουρούς (75' Μανουσάκης), Παληγεώργος (90' Σπάρταλης), Χρήστου

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς, Ρούσσος, Ζαχαρόπουλος, Μεντούρ (46'Μικελάτος), Τσάτσος (46' Κωστής), Γραμματικόπουλος, Κερμενίδης (84' Ζβίγκος), Πήλιος 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey