Στο προπονητικό της ΑΕΛΚ ο Αήττητος!

10/11/2017 - 23:44 Τελευταία τροποποίηση στις 10/11/2017 - 23:56

Ο Αήττητος Σπάτων έρχεται στη Λέσβο για το κυριακάτικο ματς με τον Αιολικό, στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του 7ου Ομίλου στη Γ' Εθνική και στη μάχη του αυτή θα έχει τη... συμπαράσταση της ΑΕΛΚ!

Μπορεί η ομάδα της Καλλονής να βρίσκεται στην ποδοσφαιρική αφάνεια πλέον, διατηρεί ωστόσο το προπονητικό κέντρο στους Λάμπου Μύλους. Εκεί θα προπονηθεί, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του "SL" ο Αήττητος Σπάτων το μεσημέρι του Σαββάτου και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών, θέλοντας να "ξεμουδιάσει" σε φυσικό χλοοτάπητα ένα 24ωρο πριν το ντέρμπι με τον Αιολικό στον "Ταρλά".

Αν και αρχικά η ομάδα της ανατολικής Αττικής είχε λάβει το "ok" για μια προπόνηση στο "Καραπαναγιώτειο" Γήπεδο της Μόριας, δυσαρεστήθηκε από το γεγονός ότι αυτό διαθέτει συνθετικό τάπητα και φρόντισε να βρει εναλλακτική λύση. Οι πληροφορίες λένε ότι το "deal" κλείστηκε με παρέμβαση ενός πρώην... Καλλονιάτη, που διατηρεί ωστόσο επαφές με τον Προκόπη Καρτάλη.

Να σημειωθεί πάντως, ότι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας η διοίκηση του Αιολικού είχε πραγματοποιήσει διερευνητική επαφή για τη χρησιμοποίηση του, ωστόσο η απάντηση ήταν αρνητική...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey