Τώρα μας σώζει μόνο ένα θαύμα!

22/04/2024 - 19:11 Τελευταία τροποποίηση στις 22/04/2024 - 20:53

Ο Αιολικός λύγισε απέναντι στον Ηρακλή, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στο Γήπεδο Χαλάστρας με γκολ στα… χασομέρια και πλέον τα περιθώρια στενεύουν αναφορικά με την αποφυγή του υποβιβασμού από τη Super League 2.

Σε ένα ματς που έκρινε πολλά, αλλά διαφορετικά και για τις δύο ομάδες, ο «Γηραιός» ήταν εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ισνάλντο (89’). Την αυστηρή παράβαση κέρδισε ο Κωστίκας, σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή από τον Ιωάννου, με τον Ντόκιτς να πέφτει στην αντίθετη γωνία.

Στις ελάχιστες στιγμές του αγώνα που ο Αιολικός φάνηκε απειλητικός είδε τον Σαραντίδη να μην προλαβαίνει την μπάλα με προβολή στη μικρή περιοχή, έπειτα από σέντρα του Ζάκαριτς (51’), αλλά και ένα σουτ του Ουνγιαλίδη (67’), που μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας.

Η ομάδα του Θωμά Γράφα, σε ένα ακόμα κρίσιμο βαθμολογικά ματς, έπαιξε παθητικά στο μεγαλύτερο διάστημα και στο φινάλε δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τη θέση της. Βρήκε ωστόσο απέναντι της μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα, που με τη δική της νίκη πλησίασε στο στόχο της παραμονής.

Συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ. Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης (46′ Ισνάλντο), Αρόγιο (62′ Κουντουριώτης), Κωστόπουλος, Σιούτας, Έμπο, Γκμπενιόν, Σπυρίδης (77′ Kωστίκας), Δοϊρανλής (70′ Nεοφυτίδης), Κούστα

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θ. Γράφας): Ντόκιτς, Καρανίκας (81′ Μουχάλης), Ουνγιαλίδης, Κολλαράς, Τριανταφύλλου, Νούλας (65′ Κριμιτζάς), Τριανταφυλλάκος, Μπενίτεζ (65′ Μπαλογιάννης), Γιοκέ, Ζάκαριτς, Σαραντίδης (57′ Ιωάννου)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 6ης Aγωνιστικής των play offs της SL2

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 6ης Aγωνιστικής των play outs της SL2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play offs

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play outs

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey