Σε απολογία για ληξιπρόθεσμες οφειλές ο Αιολικός

20/04/2024 - 11:53

Σε απολογία έχουν κληθεί οι ΠΑΕ Αιολικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Διαγόρας Ρόδου και Απόλλων Πόντου από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2.

Συγκεκριμένα, οι ΠΑΕ Αιολικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Διαγόρας Ρόδου και Απόλλων Πόντου καλούνται για «ληξιπρόθεσμες οφειλές προστίμων - ποινών». Τι προβλέπει ο Π.Κ.;

Όπως αναφέρεται:

«Δεν επιτρέπεται η καταβολή της χρηματικής ποινής είτε δια της παράδοσης αξιογράφου με ημερομηνία λήξης/πληρωμής μετά τις τριάντα (30) ημέρες είτε με μεταχρονολογημένη επιταγή, με ημερομηνία έκδοσης/πληρωμής μετά τις τριάντα (30) ημέρες καθώς και οποιαδήποτε άλλη μέθοδος καταβολής που θα έχει ως αποτέλεσμα την εν τοις πράγμασι εξόφληση μετά την προθεσμία των τριάντα (30) ημερών.

Εάν η οφειλέτρια ομάδα είναι ΠΑΕ και εφόσον η καταβολή δεν γίνει στο ως άνω χρονικό διάστημα, τότε η ΕΠΟ θα παραπέμπει αμελλητί το θέμα στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της οικείας διοργανώτριας το οποίο θα επιβάλλει ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού σε κάθε επόμενη αγωνιστική που αγωνίζεται η οφειλέτρια ΠΑΕ για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η σχετική οφειλή. Η ποινή της αφαίρεσης του ενός βαθμού επιβάλλεται και ισχύει για κάθε αγώνα που διεξήγαγε η ομάδα μετά την συμπλήρωση του ως άνω χρονικού διαστήματος των 30 ημερών κατά το οποίο όφειλε να προβεί σε καταβολή της οφειλής. Αν υπάρχουν περισσότερες της μίας οφειλής, η ποινή αφαίρεσης βαθμών ξεκινά από την ημέρα που η ΠΑΕ κατέστη υπερήμερη στην καταβολή της πρώτης οφειλής».

flnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey