Ψυρόπουλος: «Υπάρχουν αδυναμίες» [vid]

19/11/2017 - 21:30

Η δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς με τον Κώστα Ψυρόπουλο στον πάγκο, έφερε για ακόμα μία φορά σε δύσκολη θέση το νέο τεχνικό του Αιολικού, ο οποίος στις δηλώσεις του άφησε υπαινιγμούς για την κατάσταση που παρέλαβε στα αποδυτήρια.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Το θέλαμε και οι δύο ομάδες. Η Τριγλία προερχόταν από ένα θετικό αποτέλεσμα και αυτό τη βοήθησε σήμερα. Εμείς δουλέψαμε όλη τη βδομάδα, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε αυτή τη συμπεριφορά, όπως και με τον Αήττητο, δεχόμενοι γκολ χωρίς να αλλάξει σχηματισμό ο αντίπαλος και βρεθήκαμε από προσωπικές αδυναμίες πίσω στο σκορ. Σίγουρα υπάρχουν ζητήματα, δεν είναι τωρινά, έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση από πριν, δεν περιμέναμε τα δύο αυτά ματς για να τα δούμε. Τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά υπάρχουν αδυναμίες. Χρειαζόμαστε ενίσχυση. Όμως αυτή είναι η ομάδα τη δεδομένη στιγμή και έτσι πρέπει να πορευτούμε. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο τώρα, γιατί μπαίνουμε στην προηγούμενη κατάσταση και δεν θέλω να κρίνω το πριν, είμαι εδώ για το μετά. Άγχος έχουμε όλοι, το θέμα είναι πώς το διαχειρίζονται παίκτες, προπονητές κτλ." 

Ο Φώτης Θανέλλας από την άλλη πλευρά τόνισε: "Όταν είσαι στον πάτο, μόνο προς τα πάνω μπορείς να πας. Αισθάνομαι χαρά για τη νίκη της Τριγλίας, αλλά στεναχωριέμαι για τον συμπαθή Αιολικό, με τον οποίο έχει μιλήσει αρκετές φορές και επεσήμανε πως κάποια στιγμή θα ευδοκιμήσει μια μεταξύ τους συνεργασία". 

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών στη Συνέντευξη Τύπου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey