Σκέφτεται τη Γενική Συνέλευση ο Γριπιώτης

28/12/2017 - 10:54 Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2017 - 12:34

Οι εποχές είναι δύσκολες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σταδιακά, ακόμα κι οι πιο ρομαντικοί, αδυνατούν να συνεχίσουν δίχως συμπαραστάτες. Στο ρεπορτάζ των περισσότερων ομίλων της φετινής Γ' Εθνικής, υπάρχουν προγραμματισμένες ή έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις και στην κατηγορία αυτή δεν αποκλείεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες και ο Αιολικός.

Παρότι ο Σταύρος Γριπιώτης δεν προτίθεται να τα παρατήσει, στηρίζοντας τον Αιολικό με όλες τις δυνάμεις του ως το τέλος, στην ουσία έχει μείνει εντελώς μόνος. Και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Για το λόγο αυτό, χθες κατατέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο η σκέψη να οδηγηθεί η ομάδα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, πιθανότατα μετά το ματς με τον Ταμυναϊκό (7/1), ώστε να αναλυθούν τα οικονομικά δεδομένα και να βρεθεί ο τρόπος να πάει η ομάδα ομαλά ως το τέλος, δίχως να πρέπει όλο το βάρος να το σηκώσει ένας άνθρωπος.

Είναι γεγονός πως ο Αιολικός «τρέχει» τη δεδομένη στιγμή με «ντόπες» του Σταύρου Γριπιώτη, ο οποίος έχει τη στήριξη και του Παναγιώτη Τρύφων, αλλά ακόμα κι αν αυτό συνεχιστεί μέσα στο 2018, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του «SL», η σκέψη είναι να συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση αμέσως μετά το ματς στο Αλιβέρι, αναζητώντας μια μικρή οικονομική ανάσα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εξάλλου, ο Αιολικός οφείλει να βάλει εκ νέου το χέρι στην τσέπη, για να πραγματοποιήσει τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Το ευχάριστο είναι πως η φετινή Γ' Εθνική ολοκληρώνεται βάσει προγράμματος μόλις την 1η Απριλίου, κάτι που σημαίνει ότι τα οικονομικά βάσανα θα ολοκληρωθούν νωρίτερα απ' ότι άλλες περιόδους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey