Με βασικές απουσίες στην Αγία Παρασκευή

02/01/2018 - 15:56

Ο Αιολικός θέλει να συνεχίσει και μέσα στο 2018 το θετικό σερί επιτυχιών που δημιούργησε προς το τέλος του 2017, μετρώντας δύο νίκες (Ερμή Κιβερίου 2-0, Διαγόρα 0-1) και μία ισοπαλία (Πανθηραϊκό 1-1) πριν τη διακοπή για τις γιορτές.

Ο Κώστας Ψυρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του ποντάρουν πολλά στη διεύρυνση του αήττητου που «τρέχει» ο σύλλογος, ώστε με... φόρα να ταξιδέψουν στο Αλιβέρι για τον αγώνα με τον Ταμυναϊκό. Απουσίες υπάρχουν και μάλιστα είναι σημαντικές, αφού το ρόστερ είναι αρκετά μικρό και οι εναλλακτικές επιλογές είναι περιορισμένες μέχρι να αποκτηθούν νέοι παίκτες, με τους οποίους η διοίκηση βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία.

Τιμωρημένοι, χωρίς δικαίωμα συμμετοχής, είναι ο Λεωνίδας Χρήστου και ο Γιώργος Παληγεώργος, που θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής για να είναι διαθέσιμοι στο ματς πρωταθλήματος με τον Ταμυναϊκό. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Λαμπράκης, που είναι αμφίβολος και δυσκολα θα ρισκάρει.

Παρά τις απουσίες, στον Αιολικό θέλουν τη νίκη-πρόκριση για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, με τον Κώστα Ψυρόπουλο και τους συνεργάτες του να προετοιμάζουν τους ποδοσφαιριστές για ακόμα ένα τοπικό ντέρμπι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey