Ανανέωσε ο Ψυρόπουλος!

06/06/2018 - 14:52 Τελευταία τροποποίηση στις 06/06/2018 - 15:05

Με τον Κώστα Ψυρόπουλο θα πορευτεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αιολικός, αφού ο Μεσσήνιος προπονητής απάντησε θετικά στην αντιπρόταση του Αιολικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναμένεται ίσως και αύριο στη Μυτιλήνη για να πιάσει αμέσως δουλειά. Γνώστης της κατηγορίας, αλλά και της ομάδας της Μυτιλήνης, ο Κώστας Ψυρόπουλος βρισκόταν πάντα στο προσκήνιο όλο το προηγούμενο διάστημα. O Σταύρος Γριπιώτης αποφάσισε να μη ρισκάρει, αν και προτάθηκαν στον Αιολικό ιδιαιτέρως αξιόλογες περιπτώσεις. 

To «SL» σας είχε ενημερώσει από νωρίς το πρωί ότι μέσα στην ημέρα ο Αιολικός θα έκλεινε το θέμα προπονητή, με την απόλυτη επιβεβαίωση να έρχεται και από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (www.aiolikos.gr) λίγες ώρες αργότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον προπονητή Κώστα Ψυρρόπουλο για ακόμη ένα χρόνο. Σύσσωμο το ΔΣ εύχεται στον κ Ψυρρόπουλο καλή επιτυχία και την νέα χρονιά στο τιμόνι της ομάδας μας, πάντα επιτυχίες.

Για το ΔΣ,

ο Πρόεδρος Στ. Γριπιώτης»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey