«Διπλή» η νίκη του Αιολικού

27/03/2023 - 19:50 Τελευταία τροποποίηση στις 27/03/2023 - 20:00

Ο Αιολικός ξεπέρασε τον σκόπελο της Μυκόνου και έχει παραπάνω από έναν λόγους να χαίρεται μετά τον χθεσινό αγώνα.

Σίγουρα στο αγωνιστικό μέρος η νίκη αυτή ήταν επιβεβλημένη, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή θα μιλούσαμε από διαφορετική βάση. Μετά το χθεσινό 26/3 αποτέλεσμα, ο Αιολικός έκανε ένα άλμα και όχι απλό βήμα προς το όνειρο, όσο και αν μοιάζει περίεργο για κάποιους αυτό. Σίγουρα το έργο του παραμένει ακόμη δύσκολο, όμως βλέπει πια με μεγαλύτερη πίστη και δύναμη ψυχής τη συνέχεια. Το απέδειξαν ξανά άλλωστε οι παίκτες.

Όμως πέρα από τη νίκη εντός των τεσσάρων γραμμών, οι άνθρωποι της ομάδας πέτυχαν μια σημαντικότερη κατά τη γνώμη μου νίκη. Και αυτή δεν είναι άλλη από τον σχεδόν γεμάτο «Ταρλά» ξανά μετά από χρόνια.

Από την αρχή της φετινής σαιζόν, έχουν γίνει αμέτρητες εκκλήσεις από τον προπονητή, τους παίκτες, τη διοίκηση και όλο το επιτελείο. «Ελάτε στο γήπεδο, αφήστε στην άκρη τις όποιες διαφωνίες και διαφορές. Στηρίξτε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών

Χθες νομίζω ότι ακόμη και ο πιο δύσπιστος, κατάλαβε, ένιωσε ότι αυτή η ομάδα αξίζει να έχει τον κόσμο δίπλα της. Έγινε κατανοητό στον καθένα, ότι αυτοί οι «ξένοι» παίκτες, τιμούν την φανέλα και την ιστορία του συλλόγου με το παραπάνω.

Έστω και τώρα γίνε ο 12ος παίκτης.  Οι διαφορετικές απόψεις θα υπάρχουν πάντα. Σεβαστές. Όμως ο φετινός Αιολικός, όποια και αν είναι η θέση του στο τέλος, το σίγουρο είναι ότι αξίζει το χειροκρότημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey