Ευχαρίστησε τον Παπασπύρου και τους ποδοσφαιριστές ο ΣΦΑΑ

08/08/2023 - 12:39

Με ανακοίνωση του ο ΣΦΑΑ ευχαρίστησε τον πρώην πλέον προπονητή του Αιολικού Δημήτρη Παπασπύρου για την προσφορά του στον σύλλογο την περσινή χρονιά με την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στη SL2 αλλά και τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην ομάδα. Αναλυτικά:

"Δάσκαλε Δημήτρη Παπασπύρου σε ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα της καρδιάς μας. Ένας αληθινός και ντόμπρος άνθρωπος πράγμα ασυνήθιστο για τις μέρες μας που έβαζε τις περισσότερες φορές πάνω από όλα την ηρεμία στην ομάδα και όχι τα προσωπικά του οφέλη, ένα μεγάλο ποσοστό στην τεράστια επιτυχία της ανόδου στην SL2 ανήκει σε εσένα ήσουν αυτός που από την αρχή του πρωταθλήματος πίστευες περισσότερο από τον καθένα σε αυτά τα παιδιά και μαζί σου το πιστέψαμε και εμείς πριν ακόμα συμπληρωθεί το παζλ των πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Να ξέρεις ότι η πόρτα των αποδυτηρίων του Ταρλά για σένα θα είναι πάντα ανοιχτή.

Επίσης ευχαριστούμε κάθε ένα ξεχωριστά τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ομαδάρα μας που με την ποδοσφαιρική τους αξία και την προσωπικότητα που έβγαζαν στον αγωνιστικό χώρο αποτέλεσαν παράδειγμα και πρότυπο αθλητή και οδήγησαν την αγαπημένη μας ομάδα στην ιστορική αυτή επιτυχία μετά από 37 χρόνια, να έχετε ολόψυχα ανάλογη συνέχεια και σταδιοδρομία όπου και αν αγωνιστείτε.

Η αγωνία για το μέλλον της ομάδας μας συνεχίζεται έχουμε φτάσει σχεδόν στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου και δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος πραγματικά έχει την τύχη στα χέρια της ομάδας, ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά θα έχουν ένα αίσιο τέλος και η ομάδα να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

ΑΙΟ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Σ.Φ.Α.Α. 1984"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey