Το γύρισε «τούμπα» ο ΠΑΟΚ Β και «βύθισε» περισσότερο τον Αιολικό

29/04/2024 - 17:52 Τελευταία τροποποίηση στις 29/04/2024 - 18:04

Ο Αιολικός πήγε να κάνει την μεγάλη έκπληξη στο γήπεδο Αριδαίας απέναντι στον ΠΑΟΚ Β, όμως μέσα σε τρία λεπτά ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε την ανατροπή, βυθίζοντας περισσότερο την ομάδα της Μυτιλήνης που βρίσκεται με το ένα πόδι στη Γ Εθνική.

Με τον Αλιατίδη που ξεπέρασε το σοβαρό τραυματισμό του στη βασική σύνθεση του αλλά και τον Χαμίντοβιτς που πέρασε στον αγώνα στα τελευταία λεπτά, οι «κυανόλευκκοι» είχαν καλό πρώτο μέρος, όμως δεν άντεξαν στην πίεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη, γνωρίζοντας άλλη μια ήττα που τον φέρνει πιο κοντά στον υποβιβασμό. Αντιθέτως, η ομάδα του ΠΑΟΚ Β μετά από αυτή τη νίκη εξασφάλισε την παραμονή του στη Super League 2.

Ο ΠΑΟΚ Β στο ξεκίνημα πίεσε ψηλά, με την άμυνα των γηπεδούχων όμως να ανταποκρίνεται. Ο Αιολικός μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο ισορρόπησε και με καλή κυκλοφορία, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ένα τέρμα, ανοίγοντας τελικά το σκορ στο 34ο λεπτό με υποδειγματική αντεπίθεση και άψογο τελείωμα του Ζάκαριτς μετά από ασιστ του Γιοκέ που ήταν σε ακόμη έναν αγώνα δραστήριος. Στο 9ο λεπτό είχε ένα καλό σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ ο Μπενίτες.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, απείλησε στο 14’ με την κεφαλιά του Μπράντονιτς που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι μετά και την παρέμβαση του Ντόκιτς, όπως και στο 39’ με τον Μανωλιούδη να στέλνει τη μπάλα άουτ από κοντά μετά από σέντρα του Γρόσδη, ενώ στο 45’ ο Ντόκιτς κράτησε το 1-0 μετά από δυνατό σουτ του Τσοπούρογλου.

Ο ΠΑΟΚ Β ξεκίνησε επιθετικά στο δεύτερο μέρος και άγγιξε το 1-1 στην πρώτη φάση, με τον Γκούμα που είχε περάσει στον αγώνα στο 46’. Η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 74’ με σκορερ τον νεοεισελθόντα Σαποβάλοφ που πήρε το «ριμπάουντ» μετά την απόκρουση του Ντόκιτς από το σουτ του Κανίς. Μετά από τρία λεπτά ο Κανίς κέρδισε πέναλτι από τον Αλιατίδη, με τον ίδιο παίκτη να κάνει την ολική ανατροπή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα από τα 11 βήματα. Ο Αιολικός προσπάθησε στη συνέχεια να βρει έστω την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα, με καλύτερη ενέργεια ένα μακρινό σουτ του Καρανίκα που δεν ανησύχησε τον Μοναστηρλή.

Πλέον ο Αιολικός χρειάζεται το απόλυτο στις υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να καταφέρει να σώσει τη χρονιά, κάτι που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο.

Οι συνθέσεις:

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτες(84’Κριμιτζάς), Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης(78’Χαμίντοβιτς), Τριανταφυλλάκος(64’Σρνιτς), Νούλας, Ουνγιαλίδης

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Μανωλιουδάκης(64’Δεληγιάννης), Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης(64’Παναγιώτου), Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος(64’Σαποβάλοφ)Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς(45’Γκούμας), Κανίς

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των play outs της SL2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play outs

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey