Πανέτοιμος ο Διαγόρας για Πανναξιακό

07/05/2015 - 14:44

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Πανναξιακό, στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική.

Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου είναι πανέτοιμη αγωνιστικά, έχοντας πραγματοποιήσει δυνατές προπονήσεις καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και θα υποδεχθεί τους πρωταθλητές Κυκλάδων δίχως προβλήματα, αφού δεν αντιμετωπίζει και προβλήματα απουσιών.

Στη διοίκηση του συλλόγου ευελπιστούν πως οι πρωταθλητές ΕΠΣ Λέσβου θα ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Χρυσόστομου Χατζηκυριαζή: "Είμαστε έτοιμοι και αγωνιστικά και ψυχολογικά για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι. Θέλουμε να μπούμε με θετικό τρόπο στα μπαράζ και πιστεύω πως ο καλός Διαγόρας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενήσουμε την αποστολή του Πανναξιακού στο γήπεδό μας, αφού για όλους εμάς εδώ στην Αγία Παρασκευή οι συγκεκριμένοι αγώνες μπαράζ αποτελούν γιορτή. Στις τάξεις των φιλάθλων μας επικρατεί ενθουσιασμός και η προπώληση των εισιτηρίων κινείται σε πολύ καλούς ρυθμούς. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτά τα παιχνίδια προσμέναμε όλη τη χρονιά. Ζητάμε λοιπόν την υποστήριξη των φίλων του ποδοσφαίρου στη Λέσβο για να γίνουν ο 12ος παίκτης της ομάδας και να πανηγυρίσουμε μέσα σε φίλαθλα πλαίσια μια σπουδαία νίκη, επί ενός αξιόλογου αντιπάλου. Ελπίζουμε να κερδίσει ο καλύτερος και αυτός να είναι ο Διαγόρας."

Ο αγώνας του Διαγόρα με τον Πανναξιακό διεξάγεται την Παρασκευή με ώρα έναρξης τις 16:00 και διαιτητές του ορίστηκαν οι Ζαραβίνος, Γιαννόπουλος, Γεωργακόπουλος (Συνδέσμου Αθηνών). Το άλλο παιχνίδι της 1ης Αγωνιστικής, μεταξύ Κανάρη Νενήτων - Πυθαγόρα Σάμου θα διεξαχθεί στη Χίο το Σάββατο (9/5, 17:00) με διαιτητές τους Κορδολαίμη, Λάμπρου, Πολυχρονιάδη (Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey