Ταξιδεύει για το "2" στη Σάμο ο Διαγόρας

14/05/2015 - 10:23 Τελευταία τροποποίηση στις 14/05/2015 - 10:34

Καθ' οδόν για τις δύο κρίσιμες εκτός έδρας αναμετρήσεις βρίσκεται ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, που αναχώρησε το πρωί από τη Μυτιλήνη για τη Σάμο, όπου το απόγευμα στις 17:15 αντιμετωπίζει τον Πυθαγόρα στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο προς τη Γ' Εθνική.

Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου θα αναγκαστεί να πάει σχεδόν από το πλοίο στο γήπεδο, με ελάχιστη ξεκούραση, δίνοντας τη μάχη για την εξασφάλιση της νίκης, που θα αναπτερώσει τις ελπίδες της μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Πανναξιακό. Η ισοπαλία στον αγώνα μεταξύ των πρωταθλητών Νάξου και Χίου έχει δώσει εξάλλου νέο ενδιαφέρον στον όμιλο, που δείχνει πως είναι ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Διαγόρας θα διανυκτερεύσει στη Σάμο, όπου αύριο θα πραγματοποιήσει χαλάρωμα, αφού ακολουθεί και ο δεύτερος εκτός έδρας αγώνας του την Κυριακή στη Χίο, με αντίπαλο τον Κανάρη Νενήτων. Η αποστολή της ομάδας της Λέσβου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και άπαντες ελπίζουν πως θα πετύχουν το απόγευμα την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση, κάνοντας... σεφτέ στο νησιωτικό όμιλο των μπαράζ.

Ο αγώνας διεξάγεται στο Γήπεδο Καρλοβάσου και θα τον διευθύνει ο Γαβρίλης, με βοηθούς τους Καραγιαννίδη και Τζάκο, του Συνδέσμου Αθηνών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey