Διαγόρας είσαι!

14/05/2015 - 22:54 Τελευταία τροποποίηση στις 15/05/2015 - 17:38

Με τον Βαμβουκλή σε μεγάλα κέφια και τον Διαγόρα να δείχνει ότι έχει το μέταλλο της ομάδας που θα παλέψει μέχρι τέλους για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, η εκπρόσωπος της Λέσβου πέρασε νικηφόρα από τη Σάμο, κερδίζοντας με 1-3 τον Πυθαγόρα. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ για να πάρει το υπερπολύτιμο «τρίποντο» και να μπει για τα καλά ξανά στο κόλπο της ανόδου. Εξάλλου η ισοπαλία ανάμεσα σε Πανναξιακό και Κανάρη, στρέφει πλέον τα βλέμματα στο παιχνίδι του Διαγόρα στη Χίο, όπου με νίκη παίρνει ξανά την κατάσταση στα χέρια του.

Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 15΄ από γκολ του Κρασσά, σαφώς επηρεασμένη και από το κουραστικό ταξίδι στη Σάμο. Ωστόσο μετά το 1-0, ο Διαγόρας βρήκε τον τρόπο να φέρει ξανά την κατάσταση στα χέρια του και πέντε λεπτά πριν το τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Θωμά Παπαδόπουλου, έπειτα από σέντρα του Βαμβουκλή.

Στην επανάληψη ο Διαγόρας έχοντας φέρει το ματς στα ίσια στο ιδανικότερο χρονικά σημείο, μπήκε με άλλη ψυχολογία και στο διάστημα που ακολούθησε έλαμψε το άστρο του Βαμβουκλή, που με μία μοναδική του παράσταση, κέρδισε… μόνος του τον Πυθαγόρα. Πετυχαίνοντας δύο δικά του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 1-3, χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του και κέρδισε μάλιστα και το χειροκρότημα των φίλων των γηπεδούχων.

Έτσι το ταξίδι του Διαγόρα στα μπαράζ της Γ΄ Εθνικής, συνεχίζεται και πλέον με άλλο ενδιαφέρον!

Συνθέσεις

Πυθαγόρας:  Σκουδριάνος, Σαπουνάς, Μαστρογιάννης, Κοντάρας, Ιωαννίδης, Μακρής Σαράντου, Ευαγγέλου, Κοκκινάκης, Κάρσας, Τσεβάς (46' Κατσικάς)

Διαγόρας: Βογιατζής, Μουτζούρης, Γκιάτα, Βαξεβάνης, Τριλιανός, Χατζηκυριάκος (87΄ Μπίρης), Μαραγκός, Πουλασουχίδης, Παπαδόπουλος, Βαμβουκλής (83΄Κουτλής), Φιλιανός (78΄ Σπάρταλης)

Βαθμολογία

  Μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ Β. Γκολ
1. Κανάρης Νενήτων Χίου 4 3-1
2. Πανναξιακός 4 2-1
3. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 3 3-2
4. Πυθαγόρας Σάμου 0 1-5

Πρόγραμμα - Αποτελέσματα:

10ος Όμιλος

1η Αγωνιστική
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Πανναξιακός 0-1
Κανάρης Νενήτων Χίου-Πυθαγόρας Σάμου 2-0

2η Αγωνιστική
Πανναξιακός-Κανάρης Νενήτων Χίου 1-1
Πυθαγόρας Σάμου-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1-3

3η Αγωνιστική
Κανάρης Νενήτων Χίου-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής (17/5, 17:00)
Πανναξιακός-Πυθαγόρας Σάμου

4η Αγωνιστική (20/5)
Πανναξιακός-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής
Πυθαγόρας Σάμου-Κανάρης Νενήτων Χίου

5η Αγωνιστική (24/5)
Κανάρης Νενήτων Χίου-Πανναξιακός
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Πυθαγόρας Σάμου

6η Αγωνιστική (31/5)
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Κανάρης Νενήτων Χίου
Πυθαγόρας Σάμου-Πανναξιακός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey