Με στόχο βαθμό ή βαθμούς στη Χίο ο Διαγόρας!

17/05/2015 - 14:21 Τελευταία τροποποίηση στις 17/05/2015 - 14:30

Mε το ηθικό του στα ύψη, μετά τη νίκη - ανατροπή μέσα στη Σάμο επί του Πυθαγόρα, ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής δοκιμάζεται σήμερα το απόγευμα στη Χίο, με αντίπαλο τον Κανάρη Νενήτων, που οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας στο νησιωτικό όμιλο των μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική.

Οι πρωταθλητές Λέσβου, έχοντας ηττηθεί στην πρεμιέρα από τον Πανναξιακό μέσα στην Αγία Παρασκευή, χρειάζεται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Χίο, ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να παραμείνουν "ζωντανοί" στο κυνήγι της εξασφάλισης του ενός και μοναδικού προνομιούχου εισιτηρίου, που οδηγεί στη Γ' Εθνική της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ισοπαλία του Κανάρη μέσα στη Νάξο εξάλλου, απέδειξε πως ο συγκεκριμένος όμιλος είναι πραγματικά αμφίρροπος.

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό, ολοκληρώνοντας με θετικό τρόπο το διπλό ταξίδι για τις δύο εκτός έδρας σερί αναμετρήσεις τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αποστολή του Διαγόρα αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης από τη Μυτιλήνη και μετά το παιχνίδι της Σάμου, βρέθηκε κατευθείαν στη Χίο για τη νέα της αγωνιστική πρόκληση, επιστρέφοντας το πρωί της Δευτέρας πίσω στη βάση της.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:30 και θα τον διευθύνει ο Τσουκαλάς, με βοηθούς του Λυμπερόπουλο και Δεληθοδωρή, άπαντες του Συνδέσμου Αθηνών.

Τέλος, σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής ευχαρίστησε την αντίστοιχη του Πυθαγόρα Σάμου για την άψογη φιλοξενία. Αναλυτικά: "Το ΔΣ του ΑΟ ΔΙΑΓΟΡΑ Αγίας Παρασκευής Λέσβου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς το ΔΣ του ΑΨΕΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑ Κοντακαίϊκων Σάμου που με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ μας παρείχαν άψογη φιλοξενία από την πρώτη στιγμή της άφιξης της αποστολής μας στη Σάμο, κατά τη διάρκεια του αγώνα, έως και την αναχώρησή της από το νησί της Σάμου. Υποσχόμαστε ότι η Σαμιώτικη ομάδα θα τύχει της ανάλογης φιλοξενίας κατά την επίσκεψη της στην έδρα μας και ευχόμαστε να πετύχει τους στόχους της.

Από το ΔΣ του ΑΟ Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Λέσβου"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey