Βαθμός "χρυσάφι" στη Χίο!

17/05/2015 - 18:59 Τελευταία τροποποίηση στις 17/05/2015 - 19:29

«Χρυσό» βαθμό μέσα στη Χίο απέσπασε πριν από λίγα λεπτά ο Διαγόρας, μένοντας στο 0-0 με τον Κανάρη, που του σβήνει πλέον οριστικά την ήττα από τον Πανναξιακό στην πρεμιέρα και μεταφέρει το ενδιαφέρον πλέον πίσω… στην Αγία Παρασκευή, για την μάχη της πρωτιάς!

Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου έκανε ένα άψογο παιχνίδι τακτικά, εκμηδενίζοντας τις πιθανότητες να απειληθεί από τον Κανάρη και βγαίνοντας μπροστά στην επίθεση με μυαλό για να πετύχει το ένα γκολ που θα του έδινε το μεγάλο πλεονέκτημα. Το γκολ βέβαια μπορεί να μην ήρθε, αλλά για τον Διαγόρα, το ζητούμενο ήταν σε ένα γήπεδο μικρών διαστάσεων, που ο Κανάρης το ξέρει πάρα πολύ καλά, να μην χάσει ένα παιχνίδι που δεν μπορούσε να κερδίσει. Και το κατάφερε με μεγάλη επιτυχία.

Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, ο Κανάρης ήταν εκείνος που έκανε τη μεγάλη ευκαιρία πρώτος να ανοίξει το σκορ μόλις στο 9΄ με τον Ατσάλη, αλλά ο Διαγόρας διαχειρίστηκε στη συνέχεια εξαιρετικά το παιχνίδι. Στο 15΄ ο Φιλιανός έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και επτά λεπτά αργότερα ο Πουλασιχίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Διαγόρας που πήρε κάποια ρίσκα μπροστά, απείλησε και με τον Θωμά Παπαδόπουλο, αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε.

Στην επανάληψη ο Κανάρης βγήκε ξανά μπροστά, αλλά η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου, είχε και την ψυχραιμία και την τακτική προσήλωση να κρατήσει μακριά από την εστία του Βογιατζή τη μεγάλη απειλή. Από τα μέσα του δευτέρου μέρους, ανέκτησε τα ηνία της αναμέτρησης με κατοχή μπάλας και προσπάθειες για μία καλή στιγμή, αλλά δεν την… πάτησε και όταν είδε πως το γκολ δεν ερχόταν, τραβήχτηκε πίσω στα τελευταία λεπτά για να κρατήσει το υπερπολύτιμο βαθμό, που τον κρατά ζωντανό στη μάχη της ανόδου και πλέον, σε πλεονεκτική θέση για την κατάκτηση της πρωτιάς!

Συνθέσεις:

Κανάρης: Κοτάκης, Χατζηλάμπρου, Γρίγος, Χορεψιμάς (89΄Χρουσάκης), Γιουβανάκης, Λέσι, Βαϊνερλής, Μελέκος, Ατσάλης (55΄ Φόρσας), Κωστάλας (55΄Μονιάρος), Ζεράι

Διαγόρας: Βογιατζής, Μουτζούρης, Γκιάτα, Βαξεβάνης, Τριλιανός, Χατζηκυριάκος, Μαραγκός (69΄ Σπάρταλης), Πουλασιχίδης, Παπαδόπουλος (92΄Κουτλής), Βαμβουκλής, Φιλιανός (89΄ Νεζάι)

Βαθμολογία

  Μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ Β. Γκολ
1. Κανάρης Νενήτων Χίου 5 3-1
2. Πανναξιακός 4 2-1
3. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 4 3-2
4. Πυθαγόρας Σάμου 0 1-5

Πρόγραμμα - Αποτελέσματα:

10ος Όμιλος

1η Αγωνιστική
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Πανναξιακός 0-1
Κανάρης Νενήτων Χίου-Πυθαγόρας Σάμου 2-0

2η Αγωνιστική
Πανναξιακός-Κανάρης Νενήτων Χίου 1-1
Πυθαγόρας Σάμου-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1-3

3η Αγωνιστική
Κανάρης Νενήτων Χίου-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-0
Πανναξιακός-Πυθαγόρας Σάμου (18/5, 12:30)

4η Αγωνιστική (20/5)
Πανναξιακός-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής
Πυθαγόρας Σάμου-Κανάρης Νενήτων Χίου

5η Αγωνιστική (24/5)
Κανάρης Νενήτων Χίου-Πανναξιακός
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Πυθαγόρας Σάμου

6η Αγωνιστική (31/5)
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Κανάρης Νενήτων Χίου
Πυθαγόρας Σάμου-Πανναξιακός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey