Η καλύτερη επίθεση και η καλύτερη άμυνα στον 8ο όμιλο!

01/12/2020 - 20:35 Τελευταία τροποποίηση στις 01/12/2020 - 21:12

Μόλις 4 αγωνιστικές πρόλαβαν να διεξαχθούν στον 8ο όμιλο της Γ Εθνικής, με την ομάδα της Σαλαμίνας να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο με 4 στα 4 και 12 βαθμούς.

Πέρα από τον Αίαντα, αήττητοι παραμένουν επίσης ο Αστέρας Βάρης και η Θύελλα Ραφήνας η οποία δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης μετρώντας 3 ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο, όπως επίσης αγώνα λιγότερο μετρούν και ο ΑΟ Πυλίου, ο Πυθαγόρας και ο Πανευλευσινιακός. Επιπλέον, χωρίς νίκη παραμένουν ο Ακράτητος έχοντας δύο ισοπαλίες και ο Πυθαγόρας με μια ισοπαλία.

Την καλύτερη επίθεση έχει ο δεύτερος της βαθμολογίας Αστέρας Βάρης με 11 γκολ, ενώ τα λιγότερα τέρματα έχει πετύχει ο ΑΟ Καραβάς (2). Ακόμη, την καλύτερη άμυνα μέχρι στιγμής έχει η ομάδα της Ελευσίνας με μόλις 2 τέρματα παθητικό, ενώ τη χειρότερη άμυνα έχει ο Πυθαγόρας με 11 γκολ. Επίσης,διψήφιο αριθμό τερμάτων έχει δεχτεί και ο Ακράτητος με 10 τέρματα.

Τέλος, οι ομάδες της Λέσβου Αιολικός και Αετός έχουν σημειώσει αμφότερες από 5 γκολ, ενώ αμυντικά ο Αιολικός είναι καλύτερος έχοντας δεχθεί μόλις 3 γκολ σε σχέση με τον Αετό ο οποίος δέχθηκε 6.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey