Εντυπωσιασμένος ο Αετός Λουτρών από τα Σπάτα

14/09/2017 - 11:36 Τελευταία τροποποίηση στις 14/09/2017 - 13:51

Η Ακαδημία της ΑΕΚ ολοκλήρωσε με επιτυχία το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 με τις συνεργαζόμενες ομάδες του Δικτύου Ακαδημιών, στο Προπονητικό Κέντρο των Σπάτων. Εκεί βρέθηκε και αντιπροσωπεία του Αετού Λουτρών, που εντάχθηκε πρόσφατα στο Δίκτυο, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Νίκο Σπανό και των υπεύθυνο προπονητή των ακαδημιών Μάριο Λουτραγώτη.

Εκεί συναντήθηκαν μεταξύ άλλων με τον Μιχάλη Παυλή, υπεύθυνο προπονητή της ΑΕΚ Κ10, αλλά και με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Αιολικού Ιβάν Νεντέλκοβιτς, που είναι προπονητής της ΑΕΚ Κ14 και υπήρξε συμπαίκτης του Μάριου Λουτραγώτη στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Μαζί τους ταξίδεψαν και τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές του Αετού, ο Ευστράτιος Κάσσος, ο Χρυσοβαλάντης Μούτσιος και ο Κώστας Λέλεκας, που συμμετείχαν στη διάρκεια του διημέρου σε αγώνες επίλεκτων από όλη την Ελλάδα, στις ηλικίες 2002 και 2003.

Οι υπεύθυνοι προπονητές των ομάδων είχαν τη δυνατότητα να λάβουν εκπαιδευτική κατεύθυνση και καθοδήγηση για την αγωνιστική περίοδο που ξεκινά, καθώς επίσης και να πληροφορηθούν θέματα σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, τα οποία με τη σειρά τους θα μεταλαμπαδεύσουν στα νεαρά ταλέντα των ομάδων τους. 

Ο Πρόεδρος του Αετού Λουτρών, Νίκος Σπανός, επεσήμανε σε δηλώσεις του: "Μετά από αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι όλοι μας διοίκηση, προπονητές, γονείς πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα, γιατί τα παιδιά μας αξίζουν ένα καλύτερο αύριο! Μέσα από την καθοδήγηση της ΑΕΚ και με πολλή δουλειά, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε όχι μόνο να γίνουν τα παιδιά μας καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά και σωστοί άνθρωποι, προς όφελος της κοινωνίας. Απαιτείται μεγαλύτερη ευθύνη για όσους εμπλέκονται με την Ακαδημία. Ο Αετός μας αλλάζει σελίδα."

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey