«Καλύτερος ο Αιγέας και δίκαια πρωταθλητής» (video)

19/04/2024 - 21:54 Τελευταία τροποποίηση στις 19/04/2024 - 22:42

Μετά τη λήξη του δεύτερου τελικού για την ανάδειξη του πρωταθλητή ΕΠΣ Λέσβου και την κατάκτηση του τίτλου από τον Αιγέα, μίλησαν στην κάμερα του sprortlesvos πρωταγωνιστές των δύο ομάδων αλλά και μέλη της διοργανώτριας αρχής.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πλωμαρίου Ταξιάρχης Κλούρας είπε ότι αυτός ο αγώνας ήταν διαφορετικός από τον αγώνα της Λήμνου, σε ένα γήπεδο με μεγαλύτερους χώρους τους οποίους εκμεταλλεύτηκαν και τελείωσαν το παιχνίδι πιο γρήγορα. Η ομάδα του ήταν συγκεντρωμένη και βρίσκεται σε καλή φάση. Επόμενος στόχος η κατάκτηση του κυπέλλου στη Λήμνο.

Ο προπονητής του Ηρακλή Ατσικής Κώστας Ψυρούκης, τόνισε ότι ο Αιγέας ήταν καλύτερος και ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Η ομάδα του δεν έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε φυσικό χλοοτάπητα και αυτό επηρέασε σημαντικά τον Ηρακλή που δεν παρουσίασε την εικόνα που έχει δείξει σε άλλα παιχνίδια. Ο τελικός κυπέλλου το επόμενο Σάββατο 27/4 στη Λήμνο θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας πρόσθεσε και ο Ηρακλής θα παίξει μπροστά στον κόσμο του που του δίνει θετική αύρα. 

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Παντελέων Βερρής και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων Λάμπρος Σταθάκης υπογράμμισαν ότι έγιναν ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και στα δύο νησιά και οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν στους δύο τελικούς προσέφεραν όμορφο θέαμα. Ακόμη, έδωσαν συγχαρητήρια στους δύο φιναλίστ και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στον Αιγέα στην προσπάθεια του για την άνοδο για τη Γ Εθνική.

Επίσης, ο εκπρόσωπος του Αιγέα Προκόπης Καρτάλης ανάφερε ότι οι συνθήκες για την ομάδα του στο πρώτο αγώνα ήταν δύσκολες με λίγες ώρες ξεκούρασης από το ταξίδι και σε ένα μικρό γήπεδο. Το σημερινό παιχνίδι ήταν διαφορετικό με ένα γρήγορο γκολ που έδιωξε την πίεση και το άγχος και χωρίς να πιάσει πολύ μεγάλη απόδοση ο Αιγέας έκανε αυτό που έπρεπε. Για τη συνέχεια το σημαντικό είναι οι παίκτες να μη χαλαρώσουν και να παραμείνουν σε εγρήγορση για τους υπόλοιπους απαιτητικούς αγώνες. Για τα μπαράζ ανόδου επισήμανε ότι αν κερδίσουν τα εντός έδρας παιχνίδια, η ομάδα έχει ελπίδες να κερδίσει ένα εισιτήριο για τη Γ Εθνική.

Τέλος, ο γενικός αρχηγός των γηπεδούχων Δημήτρης Αγγελώνιας είπε ότι ο Αιγέας ήταν καλύτερος και περίμεναν ότι στον επαναληπτικό αγώνα θα έπαιρναν τη νίκη. Το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Λέσβου συμπλήρωσε ήταν ανταγωνιστικό με ομάδες που πρωταγωνιστούν αρκετά χρόνια. Ο Αιγέας μετά τον Δεκέμβριο μπήκε σε καλή ρότα, ξεπερνώντας κάποια προβλήματα που υπήρχαν, πήρε κομβικά παιχνίδια και απέδειξε ότι εκείνος είναι ο βασικός πρωταγωνιστής.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey