Ηρακλής και Κεραυνός στον τελικό!

26/01/2018 - 12:02 Τελευταία τροποποίηση στις 26/01/2018 - 18:06

Σε έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου Λήμνου θα παρευρεθεί ο Κεραυνός Αγ. Δημητρίου, καθώς ήταν ο μεγάλος νικητής στο δεύτερο ημιτελικό, επικρατώντας στο Κοντοπούλι της ενισχυμένης από τις χειμερινές προσθήκες Ηφαιστίας με 2-4.

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

Αντίπαλος του Κεραυνού θα είναι ο Ηρακλής Ατσικής, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε νικήσει δύσκολα με 1-2 τον Κάσπακα. 

Αγωνιστικά, μπορεί η Ηφαιστία να είχε στο πρώτο ημίχρονο ευνοϊκό τον άνεμο, όμως ο Κεραυνός ήταν εκείνος κατάφερε μέσα σε 12 λεπτά να προηγηθεί με 0-2 και να «παγώσει» την έδρα του Κοντοπουλίου. Ο Ηλίας Μαρκάκης του Κωνσταντίνου ήταν αυτός που έστειλε και στις δύο περιπτώσεις την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, αξιοποιώντας όμορφες μπαλιές του Μαρουκάκη. Οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν, καταφέρνοντας να μειώσουν λίγο πριν από το ημίχρονο το σκορ σε 1-2 με κεφαλιά του Χατζόγλου, έπειτα από κόρνερ.  

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έφεραν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τους αντιπάλους τους, ανεβάζοντας το σκορ στο 1-3 με σκόρερ τον Κώστα Τσολερίδη. Η Ηφαιστία μπήκε ξανά στο ματς, όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ποντίκα. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Ντέμης Ζώνας, μειώνοντας σε 2-3, δίνοντας ελπίδες για την ανατροπή. Όμως ο Κεραυνός αντέδρασε, πετυχαίνοντας και τέταρτο γκολ με τον Άντον, «κλειδώνοντας» έτσι τη νίκη, που ισοδυναμούσε και με πρόκριση στον τελικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ηφαιστία ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του σκόρερ Χατζόγλου με 2η κίτρινη κάρτα. Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία του Ζέστα σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, σε ουδέτερο γήπεδο που θα οριστεί από την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΣΛ. 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey