Πρωταθλητής Λήμνου ο Ηρακλής Ατσικής

31/03/2024 - 19:41 Τελευταία τροποποίηση στις 31/03/2024 - 20:07

Ο Ηρακλής Ατσικής στέφθηκε πρωταθλητής Λήμνου επικρατώντας την τελευταία αγωνιστική 7-0 απέναντι στην Ηφαιστία.

Μέσα σε γιορτινό κλίμα, ο Ηρακλής κατέκτησε την πρώτη θέση στην Α1 κατηγορία Λήμνου μετά από επτά χρόνια ξανά και ετοιμάζεται πλέον να αντιμετωπίσει τον Αιγέα Πλωμαρίου στους αγώνες για την ανάδειξη του πρωταθλητή ΕΠΣ Λέσβου που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Γ Εθνική.

Την 21η και τελευταία αγωνιστική της Α1 Λήμνου, ο Ηρακλής έθεσε τις βάσεις από το πρώτο μέρος για τη νίκη που του χάρισε την πρώτη θέση, αφού προηγήθηκε με 4-0. Το σκορ άνοιξε ο Φώτης Κρίκης στο 12', το 2-0 έγινε στο 17' με το αυτογκόλ του Σταματέρη, το 3-0 στο 28' από τον Ψυρούκη και το 4-0 στο 40ο λεπτό από τον Κωνσταντίνου.

Ο Ηρακλής συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργώντας αρκετές κλασσικές ευκαιρίες. Στο 56' ο Βασίλης Κρίκης με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 5-0, στο 73' έγινε το 6-0 από τον Ψυρούκη και στο 75' το τελικό 7-0 από τον Γιαμαρέλο. 

Στο 80ο λεπτό εκτυλίχθηκε μια συγκινητική στιγμή, καθώς αποχώρησε από το γήπεδο ο αρχηγός της Ηφαιστίας Ανδρέας Χατζόγλου ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά, καθώς αποσύρεται από την ενεργό δράση. Τον έμπειρο ποδοσφαιριστή χειροκρότησαν οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοι, ενώ παρέλαβε και μια ανθοδέσμη. 

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Κεραυνός νίκησε με ανατροπή τους Αργοναύτες 5-3, όμως έμεινε στη δεύτερη θέση αν και ισοβαθμεί με τον Ηρακλή, καθώς η ομάδα της Ατσικής έχει καλύτερο συντελεστή. Επίσης, ο Κάσπακας πήρε εύκολη νίκη 8-2 κόντρα στον Φιλοκτήτη, ενώ ο Άρης νίκησε 3-1 την ΑΕΛ.

 Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα και την τελική βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey