Μπαλάρα και τριάρα για την ΑΕΛ

16/11/2021 - 18:11 Τελευταία τροποποίηση στις 16/11/2021 - 18:41

Πρώτη ιστορική νίκη για την ΑΕ Λήμνου στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής γυναικών με το εμφατικό 0-3 στην έδρα του Ακράτητου.

Η εκπρόσωπος της Λήμνου αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου στο στάδιο Φυλής, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην ομάδα των Λιοσίων ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας σε μια σπουδαία επικράτηση.
 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου με λίγες φάσεις εκατέρωθεν. Στην επανάληψη, η υπεροχή της Λημνιακής ομάδας ήταν εμφανής, με τον χορό των γκολ να ξεκινάει στο 60', όταν η αρχηγός του Ακράτητου Γεωργαλά, με καταγωγή μάλιστα από τη Λήμνο, κράτησε την Άννα Μπλια από τη φανέλα μέσα στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να καταλογίσει το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στην αμυντικό του Ακράτητου.

Την εκτέλεση ανέλαβε η αρχηγός Μαρία Μπουλέτου ανοίγοντας το σκορ, παρά την προσπάθεια της τερματοφύλακα Τσομπανοπούλου. Λίγο αργότερα από εκτέλεση φάουλ της Ραφαέλας Κρομιλήδου, η τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε εκπληκτικά, αλλά στην επαναφορά της μπάλας βρέθηκε η Όλγα Αγαλιανού, η οποία με πλασέ έκανε το 0-2 . Το 0-3 έγινε από την Εύα Σουλντίσα η οποία πέρασε ως αλλαγή, με κοντινή κεφαλιά στο 80'.

Η ομάδα της Λήμνου επέστρεψε στο νησί με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της και το ηθικό στα ύψη μετά την μεγάλη επιτυχία, μάλιστα εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται αρκετά χρόνια στην κατηγορία.Επόμενος αντίπαλος της θα είναι η ΑΕΚ στις 5 Δεκέμβρη στο στάδιο της Μύρινας. 

Στη δεύτερη αναμέτρηση η ΑΕΚ κέρδισε 4-0 την ομάδα του Αγ. Θωμά, ενώ ρεπό είχαν οι Γυναίκες Περιστερίου.


Συνθέσεις:

Ακράτητος: Τσομπανοπούλου, Παππά, Νάκου, Βασιλικούδη, Χάψα, Γεωργαλά, Παπαδοπούλου (75' Αποστόλου), Γκίτσα, Δήμου, Νικολακοπούλου, Ροϊδη (75' Τσομπανοπούλου)

ΑΕ Λήμνος: Προβατά, Λιγδαρά (89' Ρεπανιδά), Βεράκη, Μπλια, Μαγδαληνού, Μπουλέτου, Αγαλιανού (73' Σουλντίσα), Κρομιλήδου, Πλακιώτη, Δήμου (57' Τρυφερή), Μαναβάκη (89' Μιχαηλίδου)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey