Μόνος στην κορυφή ο Ανδρονικάς!

03/12/2016 - 17:11 Τελευταία τροποποίηση στις 04/12/2016 - 19:39

Ο Ανδρονικάς Παρακοίλων απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, μετά τη νίκη επί του Αίαντα Μυτιλήνης (1-4) και την ληττα του Μεσοτόπου στη Φίλια (3-0). Παπανικολής και Λιονταράκια έμειναν στο ισόπαλο 1-1, ενώ ο Αστέρας Ιππείου υπέταξε τον Απόλλωνα Δαφίων. Η αυλαία της 7ης Αγωνιστικής ολοκληρώνεται το πρωί της Κυριακής (4/12, 11:00) με τους αγώνες Δόξα Πλαγιάς-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους και Βασιλικά-Προοδευτική Σκ. Καλλονής.

7η Αγωνιστική

Παπανικολής Ερεσού-Λιονταράκια 1-1 (1-0)
Βλουτέλλης, Καρμίρης, Σαρρής – Γήπεδο Άντισσας
Παρατηρητής αγώνα: Φιλιππόπουλος

Ένταση και προσωρινή διακοπή είχαμε στο γήπεδο της Άντισσας, όπου φιλοξενήθηκε η αναμέτρηση λόγω των ζημιών που υπέστη το αντίστοιχο της Ερεσού από τις πρόσφατε καταιγίδες. Ο Παπανικολής προηγήθηκε με τον Καραμηνα (1-0) και κρατούσε τη νίκη ως το τέλος, αλλά λύγισε στις καθυστερήσεις με εννέα παίκτες, δεχόμενος την ισοφάριση από τον Καραγιάννη. Είχε προηγηθεί η διπλή αποβολή των Γονιδέλλη και Αγγελή για την ομάδα της Ερεσού, με τους φιλάθλους του Παπανικολή να "βράζουν" με τις αποφάσεις των διαιτητών. Ένας εξ' αυτών πέταξε αντικείμενο προς τον βοηθό, με αποτέλεσμα ο Βλουτέλλης να διακόψει προσωρινά το ματς. Με την επανέναρξη, τα Λιονταράκια πέτυχαν το 1-1... 

Φίλια-Μεσότοπος 3-0 (1-0)
Βουρανής, Ψύλλος, Βερρής – Γήπεδο Φίλιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Η ήττα στο Κάτω Τρίτος έπεσε... βαριά στη Φίλια, που άστραψε και βρόντηξε απέναντι στο Μεσότοπο, κερδίζοντας στο ντέρμπι με 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Κατσιάνος (25') με εκτέλεση φάουλ, επιχειρώντας μια σέντρα - σουτ, που πέρασε από πολλά πόδια πριν καταλήξει στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ένα δοκάρι του Ζαφερίου (35'), αλλά πήγαν στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 1-0. Στην επανάληψη, η Φίλια έδωσε χώρο στο Μεσότοπο, παίζοντας στην κόντρα επίθεση. Σε μια από αυτές, ο Καλούλι κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος με επιτυχία για το 2-0. Λίγο αργότερα, σε μια ακόμα γρήγορη αντεπίθεση, ο Καλούλι εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη συνεννόηση τερματοφύλακα και αμυντικού, πλασάροντας στην κενή εστία για το τελικό 3-0. Μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του Ξενοφώντα Χαραλαμπή στην επανάληψη, αλλά ο Τάσος Σπύρου -που αγωνίστηκε βασικός στα μετόσπισθεν για τη Φίλια- πρόλαβε τον Βασίλογλου, πριν σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Αίας Μυτιλήνης-Ανδρονικάς Παρακοίλων 1-4 (0-1)
Πούλος, Οικονόμου, Καρδάσης – Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Γιώκος

Με τον Μάκη Σαμπάνη σε τρελά κέφια, να πετυχαίνει καρέ τερμάτων, ο Ανδρονικάς Παρακοίλων νίκησε τον Αίαντα Μυτιλήνης μέσα στη Θερμή με 1-4. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά στη συνέχεια υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Καφαλούκου. Στην επανάληψη, με νέο πέναλτι, ο Ανδρονικάς έκανε και το 0-2, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Πατσέλλας, επαναφέροντας την αριθμητική ισορροπία. Ο "Σάμπα" ήταν ασταμάτητος και με δύο ακόμη γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4, ενώ λίγο πριν τη λήξη οι παίκτες του Γρηγόρη Βερδούκα μείωσαν σε 1-4 με γκολ του Λυμπέρη.

Αστέρας Ιππείου-Απόλλων Δαφίων 1-0 (0-0)
Συβρής, Δουκάκης, Παράσχου – Γήπεδο Ιππείου
Παρατηρητής αγώνα: Πάνου

Ένα γκολ του Τσιβγούλη ήταν αρκετό για τον Αστέρα Ιππείου να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Δαφίων και να πάρει το τρίποντο, παραμένοντας σε τροχιά ανόδου, κοντά στους πρωτοπόρους.

Δόξα Πλαγιάς–Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους (4/12, 11:00)
Μποντάκης, Κάντας, Μεστρός – «Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Βασιλικά-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 4/12, 11:00)
Λυρής, Οικονόμου, Δουκάκης – Γήπεδο Βασιλικών
Παρατηρητής αγώνα: Πάνου

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey