Όλα μηδέν στη Φίλια

22/01/2017 - 16:33 Τελευταία τροποποίηση στις 22/01/2017 - 19:42

12η Αγωνιστική 

Φίλια-Ανδρονικάς Παρακοίλων 0-0 (0-0)
Kουκούλας, Λυρής, Μεστρός - Γήπεδο Φίλιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Στη λευκή ισοπαλία έμειναν Φίλια και Ανδρονικάς Παρακοίλων, στο ντέρμπι της 12ης Αγωνιστικής. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τον Ανδρονικά να είναι καλύτερος στο πρώτο μέρος και τη Φίλια στην επανάληψη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακυρώθηκε από ένα γκολ σε κάθε ομάδα, ενώ είχαν επίσης και από ένα δοκάρι, με τον Κουτλή στο πρώτο μέρος ο Ανδρονικάς και με τον Καλούλι προς το τέλος η Φίλια.

Αστέρας Ιππείου-Παπανικολής Ερεσού 0-0 (0-0)
Λυρής, Μεστρός, Καραμπάσης - Γήπεδο Ιππείου
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Απώλεια δύο ακόμα βαθμών για τον Αστέρα Ιππείου, στη μετά Παπαδημητρίου εποχή, αδυνατώντας να εξασφαλίσει το τρίποντο απέναντι στον μαχητικό Παπανικολή Ερεσού. Το τελικό 0-0 άφησε τους γηπεδούχους αρκετά μακριά από τις θέσεις ανόδου, ενώ στον αντίποδα χάρισε στην ομάδα της Ερεσού έναν ακόμα πολύτιμο πόντο στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. 

Δόξα Πλαγιάς-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 3-2 (2-1)
Δουκάκης, Γάκος, Χαραμόπουλος - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Σπουδαίο ματς έγινε στο "Μιχαλέλλειο", με τη Δόξα Πλαγιάς να κερδίζει 3-2 την Προοδευτική Σκ. Καλλονής. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Ζαρμπίνιου, αλλά ο Βελούτσος με δύο γκολ πριν την ανάπαυλα, έδωσε προβάδισμα στη Δόξα με 2-1. Στο δεύτερο μέρος, η "Πρόο" έφερε το ματς στα ίσα με γκολ του Ρομέο, αλλά ο Τακός στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Πλαγιάς.

Αίας Μυτιλήνης-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 1-2 (0-0)
Λέκκας, Βερρής, Ψύλλος - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Βάλεσης

Ματς για γερά νεύρα στο Γήπεδο Λουτρών, εκεί όπου ο Αίας προηγήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Παράσχου, αλλά ο Αλκιβιάδης πέτυχε ολική ανατροπή χάρη σε δύο γκολ του Μαρίνου Ανήφορου, ο οποίος αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 και στις καθυστερήσεις χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του, που φιγουράρει πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τη Φίλια.

Λιονταράκια-Μεσότοπος 0-2 (0-0)
Κάντας, Συβρής, Οικονόμου - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Τσαγκάρης

Μέτριο το πρώτο 45λεπτο, με τον Μεσότοπο να θέλει αλλά να μην μπορεί να "ξεκλειδώσει" την αντίπαλη άμυνα. Τα Λιονταράκια κοίταξαν στα μάτια τους φιλοξενούμενους, αλλά λύγισαν στην επανάληψη, όταν ο Μπριλάκης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Ξενοφώντα Χαραλαμπή και ο Χατζηδιαμαντής έγραψε το τελικό 0-2.

Βασιλικά-Απόλλων Δαφίων 2-3 (1-0)
Πούλος, Καρδάσης, Φαναρτζής - Γήπεδο Βασιλικών
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Τα Βασιλικά προηγήθηκαν κόντρα στον Απόλλωνα Δαφίων με γκολ του Έρι, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Κυριαζή, στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν εκ νέου με σκόρερ τον Μαινεμενλή, αλλά η ομάδα των Δαφίων βρήκε τον τρόπο όχι απλώς να ισοφαρίσει σε 2-2 με γκολ του Καλούδη, αλλά να πάρει και τη νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαραγκού στο τέλος.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr, Θεόφιλος Μυζίκας

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey