Δεν άλλαξε τίποτα στην κορυφή

19/02/2017 - 18:26 Τελευταία τροποποίηση στις 20/02/2017 - 12:49

Ο Αλκιβιάδης παρέμεινε στην κορυφή της Β' ΕΠΣ Λέσβου, περνώντας νικηφόρα από το "Καραβογιάννειο" της Ερεσού κόντρα στον τοπικό Παπανικολή (1-5), ενώ κατά πόδας ακολουθεί ο Ανδρονικάς που επικράτησε στα Παράκοιλα της Προοδευτικής Σκ. Καλλονής (3-0). Σημαντική νίκη απέσπασε ο Αστέρας Ιππείου κόντρα στα Λιονταράκια (0-1), όπως επίσης και η Δόξα Πλαγιάς απέναντι στον Αίαντα Μυτιλήνης (3-0). Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Φίλια, που επιβλήθηκε των Βασιλικών (3-1). Αναβλήθηκε η αναμέτρηση Μεσότοπος-Απόλλων Δαφίων.

15η Αγωνιστική

Ανδρονικάς Παρακοίλων - Προοδευτική Σκ. Καλλονής 3-0 (1-0)
Κουλουδής, Βερρής, Ψύλλος - Γήπεδο Παρακοίλων
Παρατηρητής αγώνα: Φιλιππόπουλος

Η Προοδευτική απείλησε στο πρώτο μέρος, προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τον Ανδρονικά, αλλά το γκολ του Χρήστου Κουτλή πριν την ανάπαυλα έβαλε τα πράγματα στα... σωστό δρόμο για την ομάδα των Παρακοίλων. Στο δεύτερο μέρος, ο Κουτλής από την άσπρη βούλα πέτυχε το 2-0, σε μια φάση για την οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Κουλουδή πως δεν υπήρξε παράβαση, ενώ λίγο αργότερα ο σκόρερ του Ανδρονικά ολοκλήρωσε το δικό του χατ τρικ, γράφοντας το τελικό 3-0.

Λιονταράκια-Αστέρας Ιππείου 0-1 (0-0)
Μποντάκης, Λυρής, Οικονόμου - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Με γκολ του Άριελ Γκέκα, ο Αστέρας Ιππείου απέδρασε από το "Καραπαναγιώτειο" Γήπεδο της Μόριας, νικώντας τα Λιονταράκια με 0-1. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί, αλλά ο Αστέρας Ιππείου μετουσίωσε τις δικές τους ευκαιρίες σε γκολ και πήρε το τρίποντο. Τρεις αποβολές υπήρξαν στην αναμέτρηση, δύο για τους γηπεδούχους σε Παπαβασιλείου, Ζαφειρίου και μία στους φιλοξενούμενους στον Κουτσέλλη. 

Παπανικολής Ερεσού-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 1-5 (0-3)
Βερρής, Κουλουδής, Ψύλλος - "Καραβογιάννειο" Ερεσού
Παρατηρητής αγώνα: Μιχαηλίδης

Μεγάλος πρωταγωνιστής σε ακόμα ένα ματς για τον Αλκιβιάδη ήταν ο Μαρίνος Ανήφορος, που πέτυχε χατ τρικ στη νίκη της ομάδας του Κ. Τρίτους επί του Παπανικολή, μέσα στο "Καραβογιάννειο" της Ερεσού. Τα άλλα δύο γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Γονιδέλλης και Λαμπούκας. Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά σε 1-4 με γκολ του Μάσιου.

Δόξα Πλαγιάς-Αίας Μυτιλήνης 3-0 (1-0)
Λυρής, Μποντάκης, Οικονόμου - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Η Δόξα Πλαγιάς προηγήθηκε με γκολ του Σαβέλλη στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχε δύο ακόμη τέρματα στην επανάληψη, με τους Ευρυπιώτη και Φωτεινό, φτάνοντας σε μια δίκαιη και καθαρή νίκη με 3-0 απέναντι στον Αίαντα Μυτιλήνης, που μετά από ένα εντυπωσιακό σερί θετικών αποτελεσμάτων, διανύει περίοδο κάμψης.

Φίλια-Βασιλικά 3-1 (3-1)
Παντελαίων, Πούλος, Συβρής - Γήπεδο Φίλιας
Παρατηρητής αγώνα: Κάβουρας

Η Φίλια πήρε τη νίκη με 3-1, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος. Το σκορ άνοιξε νωρίς ο Φουστέλλης από ασίστ του Καραμιχαλάκη, αλλά τα Βασιλικά απάντησαν άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 27' από εκτέλεση φάουλ του Φιλιανού, ο Φουστέλλης και πάλι πέτυχε το 2-1 και λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Καραμιχαλάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Οι γηπεδούχοι είχαν καθολική υπεροχή και τρία δοκάρια, ζητώντας και ένα πέναλτι σε ανατροπή του Φουστέλλη από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey