Πρεμιέρα με γκρίνιες

30/04/2017 - 22:57 Τελευταία τροποποίηση στις 23/05/2017 - 17:49

Ο Μεσότοπος ξεκίνησε με νίκη τη διαδικασία των Playoffs στη Β' ΕΠΣ Λέσβου, επικρατώντας στην πρεμιέρα του μίνι-πρωταθλήματος του Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους (0-1), ενώ Φίλια και Ανδρονικάς Παρακοίλων έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με αρκετά νεύρα. Πάντως, τα αποτελέσματα αυτά έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση - άνοδος και τα Playoffs προμηνύονται συναρπαστικά. 

Στη Φίλια, η ομώνυμη ομάδα έχει παράπονα από τη διαιτησία στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Ανδρονικά Παρακοίλων. Ο αγώνας είχε φάσεις εκατέρωθεν, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν σχεδόν σε ολόκληρο το β' ημίχρονο με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Δ. Κουτλή (50') με δεύτερη κίτρινη. Παρ' όλα αυτά ο Ανρονικάς προηγήθηκε με γκολ του Μάκη Σαμπάνη (67'), φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι άνθρωποι της Φίλιας, ότι ξεκίνησε από θέση οφσάιντ. Η ομάδα των Παρακοίλων κρατούσε το "2" μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν με καταπληκτική κεφαλιά του Καλούλι, για το τελικό 1-1.

Στο Κάτω Τρίτος, ο Μεσότοπος κατόρθωσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους με 0-1, πλησιάζοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Το μοναδικό γκολ, που έκρινε και τον νικητή, σημείωσε ο Χατζηδιαμαντής με κεφαλιά για την ομάδα του Ξενοφώντα Χαραλαμπή. Ο αγώνας είχε πάντως πολλά νεύρα, από το σημείο της αποβολής του σκόρερ Χατζηδιαμαντή, ενώ γενικώς τα σκληρά μαρκαρίσματα προκάλεσαν ουκ ολίγες εντάσεις στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι, στη μεγαλύτερη ευκαιρία τους, είχαν δοκάρι με τον Ανήφορο, ενώ ολοκλήρωσαν το ματς επίσης με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Δάλλα. Ένταση υπήρξε και στα αποδυτήρια, μετά το σφύριγμα της λήξης.

Βαθμολογία

  Playoffs - B' ΕΠΣ Λέσβου Β. Γκολ
1. Ανδρονικάς Παρακοίλων 7 1-1
2. Μεσότοπος 6 1-0
3. Φίλια 3 1-1
4. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 1 0-1

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey