Η παρακάμερα του «SL» στα Λουτρά

07/10/2017 - 19:23 Τελευταία τροποποίηση στις 22/10/2017 - 12:40

Το Γήπεδο των Λουτρών ήταν ο πιο κοντινός προορισμός από τη Μυτιλήνη, για όσους επέλεξαν να περάσουν την ώρα τους νωρίς το μεσημέρι, παρακολουθώντας ποδόσφαιρο.

Ο Ορφέας Κεραμειών νίκησε με το ευρύ 5-1 τα Βασιλικά, στην πρεμιέρα της Β' ΕΠΣ Λέσβου, ξεκινώντας με το... δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Ο Βαρνάς, μετά από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στον Κεραυνό Αφάλωνα, πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν φορώντας πλέον τη φανέλα του Ορφέα Κεραμειών και ήταν αδιαμφισβήτητα ο MVP της αναμέτρησης, σκοράροντας ακόμα ένα γκολ πριν το ημίχρονο. Θα μπορούσε μάλιστα να έχει πετύχει και χατ τρικ, αν η μπάλα δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι σε προσπάθειά του στην επανάληψη.

Τα Βασιλικά το πάλεψαν, αλλά δεν απέφυγαν την ήττα, απέναντι σε μία ομάδα που ήταν ανώτερη ποιοτικά. Η εμφάνιση τους πάντως άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια, απέναντι σε πιο βατούς αντιπάλους.

Η φιλοξενούμενη ομάδα των Βασιλικών είχε τη συμπαράσταση και της ευρύτερης περιοχής της νότιας Λέσβου, με τον διοικητικό παράγοντα του Πολιχνίτου Μπάμπη Σαλταμάρα και την παρέα του να κάθονται στην εξέδρα, στηρίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Στην κερκίδα του Γηπέδου Λουτρών και ο Τόλης Λαλάς, που ταλαιπωρείται από μια θλάση και έμεινε εκτός αποστολής από την εκτός έδρας δοκιμασία του Αιολικού στη Χαλκίδα, για τη Γ' Εθνική, το μεσημέρι της Κυριακής (14:30), την οποία πάντως θα μπορείτε να δείτε σε live streaming, με εικόνα και ήχο, μέσα από το "SportLesvos.gr" σε περιγραφή του Θοδωρή Χαρόπουλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey