Η παρακάμερα του «SL» στο «Καραπαναγιώτειο»

25/10/2017 - 11:06 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2017 - 11:07

Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας και Δόξα Πλαγιάς (2-1) πρόσφεραν όμορφο θέαμα το πρωί της Κυριακής στο «Καραπαναγιώτειο» Γήπεδο της Μόριας, στην αναμέτρηση της 3ης Αγωνιστικής του νοτίου ομίλου στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Λέσβου.

Φωτογραφίες | Νίκος Λαγουτάρης

Παρότι ο καιρός ήταν άκρως ποδοσφαιρικός, λιγοστός κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες για να παρακολουθήσει το παιχνίδι, ωστόσο ήταν κυριολεκτικά όλων των ηλικιών, μέχρι και με μωρά στην αγκαλιά των γονιών τους!

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και σε αυτό βοήθησε η αποφασιστικότητα και το πείσμα των δύο ομάδων, που πάλεψαν ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

«Οράνιε» εμφάνιση για τη Δόξα Πλαγιάς, που θύμισε... Ολλανδία! Ευχάριστο το γεγονός πως συμμετέχει για ακόμα μία χρονιά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λέσβου και σε αυτό έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο Κυριάκος Πετρέλλης που κατάγεται από το χωριό.

Αυστηρός και λάτρης της πειθαρχίας ο παρατηρητής Κελαϊδίτης, ζητούσε συνεχώς από τους δύο πάγκους ηρεμία, εκτελώντας με επιτυχία τα καθήκοντά του.

Αρχηγός σε ακόμα ένα ματς, ο Πάστος του Ατρόμητου Αγίας Μαρίνας αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες.

Από τους παλιούς της Δόξας Πλαγιάς, ο αειθαλής Στρατής Μιχαλέλλης γνωστός και ως "Δάσκαλος", αποπνέει σεβασμό έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν στον Αιγέα Πλωμαρίου, αλλά και στον Παλλεσβιακό επί Δ' Εθνικής.

Από τους νεαρότερους του γηπέδου ο Γάκιας, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να σκοράρει δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του, αποτελώντας τον MVP της αναμέτρησης.

Χωρίς το μεγάλο λάθος η διαιτησία του Λυρή, που είχε καλή συνεργασία με τους βοηθούς του Βουλγαρέλλη και Καρδάση.

Ο Ξενοφών Χαραλαμπής ήταν ανακουφισμένος από την πρώτη νίκη του Ατρόμητου Αγίας Μαρίνας, έχοντας όμως παράλληλα και ανοικτή γραμμή με το Γήπεδο Σκάλας Καλλονής, εκεί όπου η Προοδευτική αγωνιζόταν με τον Παπανικολή Ερεσού, στον οποίο είναι υπεύθυνος τμημάτων υποδομής.

Οι παλιοσειρές της Δόξας Πλαγιάς μαζί με τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών και στην άκρη του πάγκου ο προπονητής, αλλά και πρόεδρος της κοινότητας, Παναγιώτης Τυρανής που προσφέρει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τις υπηρεσίες του στο σύλλογο, έχοντας υπάρξει και παίκτης του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey