Ακόμα σκοράρουν!

29/10/2017 - 17:10 Τελευταία τροποποίηση στις 31/10/2017 - 13:02

Μεγάλα σκορ επεφύλαξε στα περισσότερα ματς σε νότιο και βόρειο όμιλο, η 4η Αγωνιστική της Β' ΕΠΣ Λέσβου. Ξεχώρισε το ματς στην Πέτρα, όπου η Άναξος κέρδισε με 5-4 τη Φίλια!

4η Αγωνιστική

Νότιος Όμιλος

Θύελλα Πηγής-Ορφέας Κεραμειών 0-1 (0-0)
Γήπεδο Πηγής
Κουλουδής, Καραμπάσης, Ψύλλος
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Συναρπαστικό ματς στην Πηγή, στη νίκη του Ορφέα Κεραμειών επί της Θύελλας | © Νίκος Λαγουτάρης

Δίκαιη νίκη για τον Ορφέα Κεραμειών, που πέρασε από την έδρα της Θύελλας Πηγής με σκορ 0-1. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 53' ο νεαρός Γιώργος Δεσποτίδης, έπειτα από ασίστ του Κόμβου, φτάνοντας έτσι τα τρία γκολ. Λίγες ευκαιρίες είχε το παιχνίδι, με τον Ορφέα να διαμαρτύρεται για ένα γκολ στο 8ο λεπτό, που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ του Βαρνά πάνω στον τερματοφύλακα Λημνιό.

Δυνατές μάχες στη μεσαία γραμμή, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες | © Νίκος Λαγουτάρης

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Χατζηλίας είχε ένα μακρινό σουτ, ενώ η Θύελλα απείλησε στο 65' με τον Κάσσου, ο οποίος σούταρε λίγο αουτ. Επιστροφη στις νίκες για τον Ορφέα μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, καλά στοιχεία έδειξε η νεοσύστατη Θύελλα που δείχνει ότι έχει δυναμική.

Παλλεσβιακός-Έφηβος Παμφίλων 4-0
Γήπεδο Λουτρών
Βλουτέλλης, Καρδάσης, Παράσχου
Παρατηρητές: Πάνου, Μαρμαλέκας

Πολλές αλλαγές είχε ο Παλλεσβιακός απέναντι στον αδύναμο Έφηβο Παμφίλων, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει ευρεία νίκη με 4-0. Η ομάδα του Βαργεμέζη κράτησε σε ακόμα ένα ματς απαραβίαστη την εστία της. Ο "Παλλέ" προηγήθηκε στο ημίχρονο με δύο γκολ του Στρατή Χριστοδούλου και ένα του Νεοφυτίδη. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Σκαλοχωρίτης στο δεύτερο μέρος.

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Αστέρας Ιππείου 4-0
"Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Πατσατζής, Λέκκας, Κελαϊδίτης
Παρατηρητές: Πηγάσης, Ζηρόπουλος

Πολλές ευκαιρίες είχαν οι γηπεδούχοι, με Πάστο, Κατζανό, Κρασόπουλο και Καδή, αλλά ο γκολκίπερ Τριανταφύλλου του Αστέρα κράτησε σε νορμάλ επίπεδα το σκορ. Το 1-0 έγινε πολύ νωρίς με σκόρερ τον Κρασόπουλο, ενώ ο Καδής με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Ατρόμητου πριν το ημίχρονο. Στην επανάληψη, ο νεαρός Θεοδοσίου πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας, κάνοντας το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Πάστος.

Δόξα Πλαγιάς-Βασιλικά 4-3
"Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Πούλος, Σαρρής, Ψύλλος
Παρατηρητής: Σιμιτζής

Εξαιρετικό ματς στο Πλωμάρι με 7 γκολ, με νικήτρια τη Δόξα Πλαγιάς που σκόραρε με τους Σιδέρη, Δημήτρη Αντωνή και Μιχαλέλλη με πέναλτι. Για τα Βασιλικά βρήκε δίχτυα δύο φορές ο Βάτα και μία ο Αντωνέλλης. Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Σιδέρης μετά από ασίστ του Λαμπρινού, ενώ στο 82' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κλεάνθης Καλδέλλης της Δόξας.

Ρεπό: Αρίων Παλαιοκήπου

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΝΟΤΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

Βόρειος Όμιλος

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Μακαρέας Άγρας 0-1
Γήπεδο Μανταμάδου
Βουλγαρέλλης, Μεστρός, Πάτρης
Παρατηρητές: Σταυρίδης, Κούρος

Μάγκικο διπλό κατέκτησε ο Μακαρέας παίζοντας με 9 παίκτες μέσα στην έδρα του Ταξιάρχη Μανταμάδου. Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 41ο λεπτό ο Γιάννης Παπασταματίου, που είναι και κόουτς της ομάδας της Άγρας. Στο 0-0 ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων από τον διαιτητή Βουλγαρέλλη, για επιθετικό φάουλ του Νίκου Κουλουδή. Οι αποβολές του Μακαρέα δόθηκαν στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, όταν στο 16' αντίκρισε την πρώτη κόκκινη ο Δρακούλης Δρακούλης και στο 42' αποβλήθηκε με απευθείας κάρτα και ο Χρήστος Γιαννής. Αποβολή είχε και ο Ταξιάρχης, για τον οποίο πήρε στο 57' την άγουσα για τα αποδυτήρια ο Φυντάνης. Να σημειωθεί ότι ο Ταξιάρχης είχε και δοκάρι με τον Δρακούλη σε εκτέλεση φάουλ.

Ορφέας Άντισσας-Γερμανός Καραβαγγέλης Στύψης 3-0 (1-0)
Γήπεδο Άντισσας
Μποντάκης, Οικονόμου, Συκάς
Παρατηρητές: Κόβρας, Ζαμπάρας

Ο Πολυμιάδης έβαλε τη σφραγίδα του με την εκτέλεση φάουλ στο δεύτερο γκολ | © SportLesvos.gr

Μεγάλη νίκη κατέκτησε ο Ορφέας Άντισσας, επικρατώντας εντός έδρας του Γερμανού Καραβαγγέλη με 3-0 σε ένα χορταστικό ματς. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίωρο, έχοντας δύο δοκάρια με τον Τσαϊρη (5') και τον Βατή (25'), ο οποίο αστόχησε και σε πέναλτι στο 27ο λεπτό, στέλνοντας την μπάλα αυτή τη φορά στο οριζόντιο! Τα πράγματα για τον Ορφέα έδειχναν να γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, όταν στο 30' ο Λευτέρης Τσίλιας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση σε αντίπαλο, μετά από σκληρό μαρκάρισμα.

Τρελό ματς στην Άντισσα, με τρία δοκάρια και χαμένο πέναλτι για τον Καραβαγγέλη και τρία γκολ συν δύο δοκάρια για τον Ορφέα | © SportLesvos.gr

Όμως με 10 παίκτες η ομάδα της Άντισσας έπαιξε καλύτερα, βάζοντας γκολ στο 33' με τον Παπαδημητρίου για το 1-0. Στην επανάληψη, ο Πολυμιάδης έκανε το 2-0 με εκτέλεση φάουλ και στο αμέσως επόμενο λεπτό επήλθε ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο μετά από την αποβολή του Βατή με απευθείας κόκκινη για σκληρό φάουλ.

| © SportLesvos.gr

Το ματς άνοιξε και ο Ορφέας έφτασε στο 3-0 με γκολ του Χασάπη στο 80ο λεπτό, αφού πρώτα ο Σίμος Καραβασίλης σε δύο περιπτώσεις σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι και το οριζόντιο μέσα σε διάστημα 5 λεπτών.

Άναξος - Φίλια 5-4 (3-2)
Γήπεδο Πέτρας
Βασιλακάκης, Παντελαίων, Φαναρτζής
Παρατηρητές: Βρατσάνος, Κατσαρός

Χορταστικό θέαμα στην Πέτρα με πολλές εναλλαγές στο σκορ. Με ελλείψεις αγωνίστηκε η Φίλια, στην οποία εκτέλεσε χρέη γκολκίπερ ο επιθετικός Πανταζής, που στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε στην επίθεση δίνοντας τα γάντια στον Τάσο Σπύρου. Μόλις στο 4' ο Καραμιχαλάκης έκανε το 0-1, αλλά στο 7' ο Ανέστης Χαλκιώτης ισοφάρισε σε 1-1. Στο 12' ο Βλουτής έδωσε προβάδισμα με 2-1 στους γηπεδούχους, αλλά στο 31' ο Καραμιχαλάκης έφερε το ματς στα ίσα (2-2). Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, αφού ο Μπένι έκανε το 3-2 λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο β' μέρος ο Κριστίν Καλούλι πήρε το... όπλο του και αφού πρώτα ισοφάρισε σε 3-3 στο 57', έκανε και το 3-4 βάζοντας μπροστά τη Φίλια με 3-4 στο 63ο λεπτό.


Ο Μπένι καθάρισε με χατ τρικ για την Άναξο στη νίκη επί της Φίλιας

Όμως στο 72' ο Μπένι ισοφάρισε σε 4-4 και στο 85' ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε το χατ τρικ του με εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Βλουτής σε ανατροπή του από τον Τακτικό), χαρίζοντας τη νίκη στην Άναξο με 5-4.

Απόλλων Δαφίων-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 0-0 (0-0)
Στάδιο "Κ. Κεντέρης" Καλλονής
Λυρής, Καρμίρης, Μπάλιακα
Παρατηρητές: Σταθάκης, Σταμπουλής

Προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ Απόλλων Δαφίων και Προοδευτική Σκ. Καλλονής | © SportLesvos.gr

Το ντέρμπι του Λεκανοπεδίου δεν είχε γκολ, με τις δύο ομάδες να "κολλάνε" στην ισοπαλία στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης". Ελαφρώς πιο δραστήριος ο Απόλλωνας Δαφίων, ωστόσο βρήκε απέναντι του μια μαχητική Προοδευτική Σκ. Καλλονής. Το 0-0 κρίνεται δίκαιο και ο πολύς κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες σίγουρα αποζημιώθηκε από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, παρότι δεν πανηγύρισε κάποιο γκολ. Να σημειωθεί ότι η "Πρόο" είχε δοκάρι με τον Μπίρη στην επανάληψη.

Ρεπό: Παπανικολής Ερεσού

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΒΟΡΕΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey