Η παρακάμερα του «SL» στην Άντισσα!

30/10/2017 - 14:02 Τελευταία τροποποίηση στις 30/10/2017 - 15:31

Ορφέας Άντισσας και Γερμανός Καραβαγγέλης Στύψης τα έδωσαν όλα εντός αγωνιστικού χώρου, σε ένα ματς που είχε τα πάντα! Τρία γκολ, πέντε δοκάρια και δύο... αποβολές.

Όμορφη θέα στο Γήπεδο Άντισσας, με τη Μονή Υψηλού να ξεχωρίζει στη μία πλευρά...

...και τις ανεμογεννήτριες, μαζί με το φεγγάρι, από την άλλη!

Άνετο το πάρκινγκ του γηπέδου, πίσω από τη μία εστία, υπήρχαν βέβαια και κάποιοι που προτίμησαν να κάνουν τη... διαφορά!

Αρκετός κόσμος στις εξέδρες και από τις δύο ομάδες, παρακολούθησε με αγωνία την εξέλιξη του αγώνα.

 

Χαρούμενος ο πρόεδρος του Ορφέα Άντισσας, Κώστας Κατσαμάτσας από την εμφατική νίκη με σκορ 3-0, αλλά και από το γεγονός πως ο σύλλογος διατηρεί ακαδημία με 40+ παιδιά, όπως μας έλεγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. 

Στην εξέδρα και οι σύζυγοι προέδρου και προπονητή, στηρίζοντας πιστά τις προσπάθειες του Ορφέα Άντισσας. Όχι, παίζουμε!

Πολλές όμως ήταν και οι εκπρόσωποι του γυναικείου φύλου, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που πανηγύρισαν εις διπλούν, τόσο τη νίκη του Ορφέα όσο και τη νίκη του Παναθηναϊκού, ένα βράδυ νωρίτερα στο ντέρμπι των αιωνίων!

Καυτή η ατμόσφαιρα, με καπνογόνα κατά την επίτευξη του πρώτου γκολ!

Ο Λευτέρης Τσίλιας αποβλήθηκε, όταν εκνευρισμένος είπε δυο κουβέντες παραπάνω στον Μαρμαλέκα μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα...

Ο διαιτητής Μιχάλης Μποντάκης ήταν αμείλικτος, βγάζοντας την κόκκινη κάρτα, ενώ απέβαλλε στο δεύτερο μέρος και τον Βατή του Γερμανού Καραβαγγέλη Στύψης.

Ο εικονολήπτης του "SL" Ιγνάτης Τσικνής έβαλε όλη του την τέχνη στην κάλυψη του αγώνα. Εξάλλου κατάγεται από την Άντισσα και είχε ένα λόγο παραπάνω να θέλει η παρουσία του "SL" στην έδρα του Ορφέα να συνδυαστεί με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αγωνιστικά αλλά και τηλεοπτικά. Πολύτιμη και η... υποστήριξη του Μαρίνου Ορφανού, που εδώ απολαμβάνει το τσιγάρο του, έχοντας προβλέψει να ντυθεί σωστά, αφού με το που έπεσε ο ήλιος το κρύο έγινε τσουχτερό στην περιοχή.

Όλοι πέρασαν για λίγο από την κάμερα του "SL", να πουν μια καλησπέρα. Δεν πηγαίνει και κάθε Κυριακή τηλεοπτικό συνεργείο στο Γήπεδο της Άντισσας. Μάλιστα, πριν την έναρξη του αγώνα μέχρι και ο διαιτητής Μιχάλης Μποντάκης ξαφνιάστηκε, διερωτώμενος "Ρε Βαγγέλη και εδώ είστε;"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey