Η παρακάμερα του «SL» στην Πηγή!

03/11/2017 - 22:47 Τελευταία τροποποίηση στις 04/11/2017 - 00:28

Θύελλα Πηγής και Ορφέας Κεραμειών (0-1) πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους ποδοσφαιρόφιλους που βρέθηκαν στο Γήπεδο της Πηγής, όπου διαιτήτευσε η τριάδα των Κουλουδή, Καραμπάση και Ψύλλου.

Ρεπορτάζ & φωτογραφίες | Νίκος Λαγουτάρης

Η Θύελλα Πηγής επέστρεψε φέτος στα γήπεδα, μετά από απουσία αρκετών χρόνων και αυτό πιστώνεται στον πρόεδρο Μπάμπη Κουτουγδή, ο οποίος δείχνει να έχει το μεράκι που χρειάζεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μπάλες για όλα τα γούστα υπήρχαν στο Γήπεδο της Πηγής και μάλιστα ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με μία στα χρώματα της Θύελλας...

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας Στρατής Λημνιός, που ξεκίνησε από τη Θύελλα και αγωνίστηκε παλαιότερα στον Παλλεσβιακό, επέστρεψε φέτος για να βοηθήσει την ομάδα της Πηγής.

Παλιός γνώριμος ο Μάριο Λουμίτζιο, ο οποίος πέρασε και από τον Αιολικό παλαιότερα. Αν και βρέθηκε για 8 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, ήρθε ξανά στη Λέσβο το καλοκαίρι και φόρεσε τη φανέλα του Ορφέα Κεραμειών.

Παλιά "καραβάνα" στα γήπεδα ο Βαγγέλης Κάσσος της Θύελλας Πηγής, πέρυσι έπαιξε στην Προοδευτική Σκ. Καλλονής και φέτος βοηθά την ομάδα του χωριού του στη γραμμή κρούσης.

Η αποβολή του προπονητή του Ορφέα Κεραμειών Πάρη Καραϊσκάκη, τον ανάγκασε από το 10ο λεπτό να παρακολουθήσει το ματς μέσα από τις ελιές.

Φίλοι της Θύελλας εκμεταλλεύτηκαν την καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου για να απολαύσουν καφέ και ματς, αφού ως γνωστόν το γήπεδο της Πηγής δεν διαθέτει κερκίδες.

Πλήρης ο πάγκος της Θύελλας Πηγής, παρότι η ομάδα στελεχώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Τα δίχτυα σε κυανόλευκο χρωματισμό στο λεγόμενο και Μπερναμπέου της Πηγής!

Ο πρόεδρος της Θύελλας Μπάμπης Κουτουγδής, μαζί με τη γραμματέα του συλλόγου Χρυσούλα Πλειανθίδη, η οποία συνεχίζει το έργο του πατέρα της, Μιχάλη, πρώην προέδρου της ομάδας στο παρελθόν.

Το δικό του λιθαράκι προσπαθεί να βάλει ο Νίκος Τσολάκης, από το πόστο του προπονητή πλέον στη Θύελλα, έχοντας "κρεμάσει" το καλοκαίρι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από την παρουσία του πέρυσι σε Κεραυνό Αφάλωνα και Αετό Λουτρών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey