Νίκες για Ατρόμητο, Προοδευτική και Ορφέα Κεραμειών

04/11/2017 - 15:14 Τελευταία τροποποίηση στις 06/11/2017 - 12:52

Την εντυπωσιακή του παρουσία στο νότιο όμιλο συνέχισε ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας, κερδίζοντας και τα Βασιλικά (0-4) εκτός έδρας. Η Προοδευτική παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του βόρειου ομίλου στη Β' ΕΠΣ Λέσβου, κατακτώντας δύσκολα τη νίκη με ανατροπή στο τέλος, επί της σκληροτράχηλης Ανάξου.

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

Νότιος Όμιλος

Βασιλικά-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 0-4 (0-3)
Γήπεδο Βασιλικών
Βουλγαρέλλης, Καραμπάσης, Καρδάσης
Παρατηρητές: Άνεμος, Γονιδέλλης

Καλύτερος ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας, προηγήθηκε με κοντινό πλασέ του Παττέ (0-1) και λίγο αργότερα έφτασε και στο 0-2, όταν ο Καδής κέρδισε πέναλτι και ο Πάστος εκτέλεσε εύστοχα. Πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Τσιβγούλης με σουτ έκανε και το 0-3. Στην επανάληψη, έπαιξε πιο ελεύθερα ο ΑΟ Βασιλικών χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Ο Καδής διαμόρφωσε το τελικό 0-4, ενώ ο Τσιβγούλης είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους πριν το τέλος.

Αστέρας Ιππείου-Ορφέας Κεραμειών 0-1 (0-0)
Γήπεδο Ιππείου
Παντελαίων, Κακαδέλλης, Πούλος
Παρατηρητής: Ψαρρόπουλος

Σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς με λιγοστές φάσεις, ο Ορφέας Κεραμειών πήρε το τρίποντο με γκολ στο 73' από σουτ του Βαρνά, ο οποίος λύτρωσε τους φιλοξενούμενους. Ο Αστέρας Ιππείου είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Πλάτωνα Καρτάλη, ο οποίος στο 85ο λεπτό άφησε την ομάδα του Ιππείου με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη, σε ένα σημείο που πίεζε για την ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Μπράκουλα στο 0-0.

Έφηβος Παμφίλων-Θύελλα Πηγής 2-3 (1-2)
Γήπεδο Παμφίλων
Βασιλακάκης, Παράσχου, Καρμίρης
Παρατηρητές: Π. Βασιλακάκης, Καλπάκας

Δύσκολη νίκη για τη Θύελλα σε ένα χορταστικό ματς με πέντε γκολ, στο Γήπεδο Παμφίλων. Ο Έφηβος ήταν εκείνος που προηγήθηκε με γκολ του Κουκούλα 1-0, αλλά η χαρά του δεν κράτησε πολύ αφού ο Σφακιανάκης ισοφάρισε σε 1-1. Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Ραφαήλ Παπαπορφυρίου με διαγώνιο σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Πηγής με 1-2. Με την επανέναρξη, ο Έφηβος πίεσε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια (2-2) με γκολ του Παπαδέλλη. Αλλά η Θύελλα του Τσολάκη δεν το έβαλε κάτω και με γκολ του Γιακαλή πήρε το εκτός έδρας τρίποντο.

Αρίων Παλαιοκήπου-Δόξα Πλαγιάς (5/11, 11:00)
Γήπεδο Παπάδου
Βουλγαρέλλης, Συκάς, Βλουτέλλης
Παρατηρητής: Σιμιτζής

Ρεπό: Παλλεσβιακός

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΝΟΤΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

Βόρειος Όμιλος

Γερμανός Καραβαγγέλης Στύψης-Ταξιάρχης Μανταμάδου 4-3 (3-0)
«Καραβαγγέλειο» Στύψης
Κουλουδής, Μπάλιακα, Ψύλλος
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

Κυρίαρχος ο Γερμανός Καραβαγγέλης στο πρώτο μέρος, πήρε την πρωτοπορία στο σκορ με γκολ του Αντώνη Ντώνε στο 24ο λεπτό. Πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και το 2-0 με τον Σανταβά (28'), που ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου και στο 43' ο ίδιος παίκτης έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα της Στύψης (3-0). Ο Ταξιάρχης πίεσε στο β' ημίχρονο και στρίμωξε τον Καραβαγγέλη στην εστία του, μειώνοντας στο 58' με σουτ του Χατζηδημητρίου σε 3-1. Στο 79' ο Καλούδης με πλασέ έκανε το 3-2, όμως ο Τσαΐρης στο 66' πέτυχε το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων και έβαλε φρένο στην αντεπίθεση της ομάδας του Μανταμάδου, η οποία πάντως στις καθυστερήσεις με γκολ του Σαμαρά έκανε το τελικό 4-3.

Μακαρέας Άγρας-Φίλια 0-3 (-)
Γήπεδο Παρακοίλων
Κουκούλας, Βλουτέλλης, Σαρρής
Παρατηρητής: Κεχαγιάς

Η Φίλια αποδείχθηκε καλύτερη, φεύγοντας με το "2" από τα Παράκοιλα, εκμεταλλευόμενη τις πολλές απουσίες του Μακαρέα Άγρας, ο οποίος υπέστη τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα. Το σκορ άνοιξε ο Μιχάλης Φουστέλλης στο 10ο λεπτό και ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 λίγο αργότερα. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Κριστίν Καλούλι για την ομάδα της Φίλιας, που είχε μόλις 12 παίκτες στο γήπεδο, αλλά βρήκε τις λύσεις για να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Άναξος 2-1 (0-0)
Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Πατσατζής, Φαναρτζής, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Σταυρίδης

Έντονες συγκινήσεις επιφύλαξε το ματς της Προοδευτικής με την Άναξο στο Γήπεδο της Σκάλας Καλλονής, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν 2-1 με ανατροπή. Η "Πρόο" ξεκίνησε δυνατά το ματς και είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Γιαννακού μόλις στο 10ο λεπτό. Ωστόσο, παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ισόπαλες με 0-0. Στην επανάληψη, η Άναξος αιφνιδίασε και πήρε το προβάδισμα στο 54ο λεπτό, μετά από ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα και προβολή του Βλουτή για το 0-1. Η Προοδευτική ξεκίνησε αντεπίθεση διαρκείας και κατόρθωσε να γυρίσει το ματς στα τελευταία λεπτά. Αρχικά ο Καραμήτρος με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 στο 85', έχοντας περάσει λίγο νωρίτερα στο ματς ως αλλαγή. Και στο 88' ο Καραγιάννης πέτυχε το 2-1, έπειτα από ασίστ του Καραμήτρου, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα της Σκάλας Καλλονής. Αποβλήθηκε στο 80' ο Πέτρου από την Άναξο με δύο κίτρινες κάρτες. Τη δοκό σημάδεψε και ο Καραγιάννης από πλευράς Προοδευτικής, ενώ δοκάρι είχε και ο Βλουτής για την Άναξο, που ζήτησε και πέναλτι στις καθυστερήσεις σε προσπάθεια του Βλουτή.

Παπανικολής Ερεσού-Ορφέας Άντισσας (5/11, 11:00)
«Καραβογιάννειο» Ερεσού
Μπάλιακα, Κακαδέλλης, Χατζημωϋσής
Παρατηρητές: Κόβρας, Ζαμπάρας

Ρεπό: Απόλλων Δαφίων

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΒΟΡΕΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey