Τριάρα ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας!

03/12/2017 - 12:52 Τελευταία τροποποίηση στις 03/12/2017 - 20:41

Έπεσε η αυλαία και στους δύο ομίλους της Β' ΕΠΣ Λέσβου για την 9η Αγωνιστική, με την οποία ολοκληρώθηκε ο Α' Γύρος. Στο πρωινό ματς του νοτίου ομίλου, ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ορφέα Κεραμειών (0-3). Αντίστοιχα, στο βόρειο όμιλο, η Φίλια κέρδισε εύκολα τον Ταξιάρχη Μανταμάδου (5-1).

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ για τα ματς του Σαββάτου, σε νότιο και βόρειο όμιλο, πατώντας ΕΔΩ.

Ορφέας Κεραμειών-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 0-3 (0-1)

Φάση από τον αγώνα στο Γήπεδο των Λουτρών | Νίκος Λαγουτάρης

Ήρεμο το ντέρμπι, με τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας να παρουσιάζεται καλύτερος, παίρνοντας μια δίκαιη νίκη. Μόλις στο 8ο λεπτό, μετά από όμορφη προσπάθεια του Πάστου, ο Καλέσογλου με πλασέ έκανε το 0-1. Ακολούθησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, με τον Πάστο (40'), αλλά και μια σέντρα σουτ του Τσαΐρη που απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 60' ο Μιχάλης Κατζανός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.

Φάση από τον αγώνα στο Γήπεδο των Λουτρών | Νίκος Λαγουτάρης

Αμέσως μετά μάλιστα, ο Ατρόμητος είχε και δοκάρι με τον Κρασόπουλο (63') σε εκτέλεση φάουλ από πολύ μακριά. Στο 83' αποβλήθηκε ο Χατζηελευθερίου για θέατρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες. Αλλά στο 85', ο Πάστος και πάλι πάσαρε στον Ταξιάρχη Βασιλέλλη, που με άψογο τελείωμα έγραψε το τελικό 0-3. 

Ρεπό: Αστέρας Ιππείου

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΝΟΤΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

Φίλια-Ταξιάρχης Μανταμάδου 5-1 (2-0)

Επιθετικός μονόλογος για τη Φίλια, αφού ο Ταξιάρχης προσήλθε να αγωνιστεί μόλις με μια 11άδα, χωρίς τη δυνατότητα αλλαγών. Στο 32' το σκορ άνοιξε ο Μάριο Καλούλι και στο 38 ο Κριστίν Καλούλι έκανε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Με την επανέναρξη, στο 47ο λεπτό, ο Ταξιάρχης μείωσε σε 2-1 με γκολ του Νικόδημου Δρακούλη αλλά η χαρά της ομάδας του Μανταμάδου δεν κράτησε πολύ, αφού στο 49' ο Καραμιχαλάκης πέτυχε το 3-1. Ακολούθησαν δύο ακόμη γκολ από τον Φουστέλλη στο 86' και στο 89' για το τελικό 2-1.

Ρεπό: Μακαρέας Άγρας

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΒΟΡΕΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey