Πήρε το ντέρμπι ο Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας

04/02/2018 - 13:34 Τελευταία τροποποίηση στις 05/02/2018 - 17:54

Ολοκληρώθηκε η 16η Αγωνιστική της Β' ΕΠΣ Λέσβου με τις δύο πρωινές αναμετρήσεις της Κυριακής. 

Χθες, στο νότιο όμιλο, ο ασταμάτητος Αρίων Παλαιοκήπου πέρασε με το «2» και από την έδρα του ΑΟ Βασιλικών (0-4), παραμένοντας πρώτος και με διαφορά. Νίκη και μάλιστα δεύτερη συνεχόμενη για τον Αστέρα Ιππείου, που επιβλήθηκε του Έφηβου Παμφίλων (2-1). Άνευ αγώνα κέρδισε η Θύελλα Πηγής κόντρα στην παραιτηθείσα Δόξα Πλαγιάς (0-3αα). 

Στο βόρειο όμιλο, τόσο ο Απόλλων Δαφίων όσο και η Προοδευτική Σκ. Καλλονής δε δυσκολεύτηκαν εκτός έδρας απέναντι στους αντιπάλους, νικώντας Ταξιάρχη Μανταμάδου (0-4) και Μακαρέα Άγρας (0-3), αντίστοιχα. Σημαντική πέτυχε και ο Γερμανός Καραβαγγέλης, επικρατώντας στη Στύψη του Παπανικολή Ερεσού (3-0). 

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

16η Αγωνιστική (3/2, 15:00)

Νότιος Όμιλος

Αστέρς Ιππείου-Έφηβος Παμφίλων 2-1 (1-1)
Γήπεδο Ιππείου
Βσιλακάκης, Καραμπάσης, Σαρρής,
Παρατηρητής: Δαλακλής

Δυνατό ματς στο Ίππείος, με τον Αστέρα να κερδίζει με ανατροπή. Ο αειθαλής Στρατής Πατσόγλου άνοιξε το σκορ για τον Έφηβο Παμφίλων, αλλά λίγο πριν το ημίχρονο ισοφάρισε για τους γηπεδούχους ο Σαμοθρακής. Στο δεύτερο μέρος το γκολ της νίκης για τον Αστέρα πέτυχε ο Θεοδώρου. Με 10 παίκτες τέλειωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, αφού αποβλήθηκε ο Ανδριώτης με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΑΟ Βασιλικών -Αρίων Παλαιοκήπου 0-4 (0-3)
Γήπεδο Βασιλικών
Λυρής, Παράσχου, Στεργιακούλης
Παρατηρητής: Πάνου

Με γκολ του Κιοσσέ άνοιξε το σκορ ο Αρίων Παλαιοκήπου, ενώ ο Μπισμπίκας με κεφαλιά έκανε το 0-2 και λίγο αργότερα ο Δημητράκας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 πριν το ημίχρονο. Στην επανάληψη, ο Άγγελος Κουπέ με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Παλλεσβιακός 1-0 (0-0)
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Πούλος, Καρμίρης, Μέστρος
Παρατηρητής: Ντουνιάς

Κάτω από δυνατό άνεμο και πολλή βροχή διεξήχθη το ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία εξαιρετική ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Σε μπαλιά του Βασιλέλλη, ο Βαλσάμης πλάσαρε άουτ για τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας και λίγο αργότερα, μετά από γύρισμα του Χριστούλου, ο Νίκος Ιγγλέζος δεν κατάφερε να βρει την μπάλα από τη μικρή περιοχή για τον Παλλεσβιακό. Στην επανάληψη, οι φάσεις γίνονταν εκατέρωθεν στις δύο εστίες, με τον Παλλεσβιακό να ζητά πέναλτι στο 56' σε σπρώξιμο του Στρατή Χριστοδούλου εντός περιοχής. Στο 65' ο Ιγγλέζος σούταρε από πλάγια θέση, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Ο Ατρόμητος απάντησε με σουτ του Πινάκη, στο ντεμπούτο του, που πέρασε άουτ. Στο 75' ο Ηλίας Κουρασάνης απέκρουσε εντυπωσιακό σουτ του Κομνηνάκη, κρατώντας το μηδέν παθητικό για τους γηπεδούχους. Στο 82' όμως, ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Βασιλέλλης αξιοποίησε κόρνερ του Ταξιάρχη Βασιλέλλη και με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα της Αγίας Μαρίνας, πραγματοποιώντας ονειρεμένο ντεμπούτο. Ο «Παλλέ» είχε οριζόντιο δοκάρι στις καθυστερήσεις σε σουτ του Κομνηνάκη, έξω από την περιοχή.

Δόξα Πλαγιάς-Θύελλα Πηγής 0-3αα

Ρεπό: Ορφέας Κεραμειών

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΝΟΤΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

Βόρειος Όμιλος

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Απόλλων Δαφίων 0-4 (0-2)
Γήπεδο Μανταμάδου
Παντελαίων, Συβρής, Μποντάκης
Παρατηρητής: Γιουβανάκης

Εύκολη επικράτηση για τους πρωτοπόρους, που προηγήθηκαν με απευθείας φάουλ του Κουτλή και έφτασαν στο 0-2 πριν το ημίχρονο με γκολ του Χριστόφορου Βαμβουκλή. Ακολούθησαν δύο ακόμα στο δεύτερο 45λεπτο από τον νεαρό Πλουμή.

Γερμανός Καραβαγγέλης Στύψης-Παπανικολής Ερεσού 3-0
«Καραβαγγέλειο» Στύψης
Μπάλιακα, Βουλγαρέλλης, Καρμίρης
Παρατηρητής: Βογιατζής

Δίκαιη νίκη για τον Γερμανό Καραβαγγέλη, με τον Ντονέ (10') να δίνει από νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα της Στύψης. Με εκτέλεση φάουλ του Οικονομίδη έγινε και το 2-0 πριν την ανάπαυλα. Ο Νάκος με όμορφο σουτ στο 70' διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 

Μακαρέας Άγρας-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 0-3 (0-1)
Γήπεδο Παρακοίλων
Πατσατζής, Τσογγάρη, Συκάς
Παρατηρητής: Βογιατζής

Με γκολ του Παράσχου Νανίδη στο 40ο λεπτό προηγήθηκε η Προοδευτική Σκ. Καλλονής, που πέτυχε δύο ακόμα τέρματα μέσα σε διάστημα 10 λεπτών, προς το τέλος του ματς, από τον πολύπειρο Καραμήτρο.

Ορφέας Άντισσας-Άναξος 2-2
Γήπεδο Άντισσας
Τσιμόπουλος, Κακαδέλλης, Πατσατζής
Παρατηρητής: Ζαμπαράς

Πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε ο δυνατός άνεμος στο ματς. Η Άναξος πήρε προβάδισμα με κεφαλιά του Στρατή Χαλκιώτη, ελέγχοντας το ματς με τον άνεμο υπέρ της. Στην επανάληψη όμως, σε τρία λεπτά μέσα ο Ορφέας έκανε την ανατροπή εκμεταλλευόμενος ένα... μπλακ άουτ του αντιπάλου. Στο 50' ο Χασάπης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 53' ο Τσίλιας με δικό του σουτ έκανε και το 2-1. Η Άναξος πίεσε για να πάρει κάτι από το ματς και κατάφερε να κάνει το 2-2 στο 83' με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Χαλκιιώτη. Παράπονα έχουν οι φιλοξενούμενοι όμως από τη διαιτησία του Τσιμόπουλου, που έκανε ντεμπούτο στα γήπεδα της Λέσβου ως πρώτος διαιτητής.

Ρεπό: Φίλια

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΒΟΡΕΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey