Κεραυνός Αφάλωνα: Ο Παλλεσβιακός ας ψάξει αλλού τους υπαίτιους

04/10/2022 - 11:53 Τελευταία τροποποίηση στις 04/10/2022 - 12:31

Ο κακός χαμός γίνεται εδώ και λίγες μέρες ανάμεσα στον Παλλεσβιακό και τον Κεραυνό Αφάλωνα με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στον μεταξύ τους φιλικό αγώνα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο ομάδων με τον διαιτητή του παιχνιδιού κ. Οικονόμου να αναγκάζεται να διακόψει οριστικά τον αγώνα. Η ομάδα του Παλλεσβιακού με ανακοίνωση της στην επίσημη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ζήτησε δημόσια συγγνώμη, ωστόσο αναφέρει ότι η ένταση προκλήθηκε από την πλευρά του Κεραυνού, ο οποίος από την πλευρά του με ανακοίνωση του μέσω του "SL" απάντησε σε όσα αναφέρει ο Παλλεσβιακός. Αναλυτικά η δήλωση του Κεραυνού: 

"Ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κεραυνός Αφάλωνα στην πολύχρονη ιστορία τους ουδέποτε προκάλεσε, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στον "φιλικό" αγώνα με την ομάδα του Παλλεσβιακού, όλοι οι αγνοί φίλαθλοι είδαν τους ηθικούς αυτουργούς όσο και την βίαιη εριστική, προκλητική συμπεριφορά της ομάδας του Παλλεσβιακού. Το Λεσβιακό ποδόσφαιρο γνωρίζει και έχει βαθιά επίγνωση για όλους αυτούς που προκαλούν με την συμπεριφορά τους τόσο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους όσο και εκτός αυτών. Το Λεσβιακό ποδόσφαιρο γνωρίζει πολύ καλά όλους αυτούς τους δήθεν "Σωτήρες" που δήθεν αγωνιούν και νοιάζονται για το μέλλον του Λεσβιακού ποδοσφαίρου. Η Διοίκηση του Παλλεσβιακού ας ψάξει αλλού για τους υπαίτιους.

Ευχόμαστε καλή αρχή στην ομάδα του Παλλεσβιακού αλλά ας μην ξεχνάνε ότι η "ποδοσφαιρομάνα" του Λεσβιακού ποδοσφαίρου ανέκαθεν στηρίχθηκε σε αρχές ,ιδανικά ,αξίες και σωστή ποδοσφαιρική παιδεία ,εφόδια και στοιχεία που συντέλεσαν στο να αναδειχθούν μεγάλοι ποδοσφαιριστές ,σωστοί άνθρωποι μέσα στην κοινωνία. Αυτή η παρακαταθήκη πρέπει να μας συνοδεύει και να αποτελεί παράδειγμα για όλους εμάς που αγαπάμε και στηρίζουμε το ποδόσφαιρο."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey