Με το δεξί Καραβαγγέλης, Μακαρέας και Αστέρας Νίκης

29/10/2022 - 21:28 Τελευταία τροποποίηση στις 29/10/2022 - 22:13

Φωτογραφία από τον αγώνα Μεσότοπος-Μακαρέας Άγρας

Άνοιξε η αυλαία και στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας με τον Μακαρέα να κερδίζει 0-1 τον Μεσότοπο, τον Καραβαγγέλη να παίρνει εύκολη νίκη 4-0 απέναντι στον Ορφέα Άντισσας και τον Αστέρα Νίκης να λυγίζει 3-2 τον Ταξιάρχη.

Με το δεξί στο νέο του γήπεδο ο Καραβαγγέλης με πρωταγωνιστή τον Βελούτσο-Πανηγυρίζουν οι παίκτες του

Ο Καραβαγγέλης στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στο νέο του γήπεδο μπήκε με το δεξί πανηγυρίζοντας νίκη 4-0 απέναντι στον Ορφέα Άντισσας. Ο Τσαϊρης στο 5' έβαλε το πρώτο γκολ της χρονιάς για τον Καραβαγγέλη και ο Γιώργος Βελούτσος στο 20' έκανε το 2-0, ενώ ο Αργύρης Βελούτσος στο 25' σημάδεψε το δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Βελούτσος σημείωσε ακόμα δύο τέρματα κάνοντας χατ-τρικ, στο 77' και στο 80' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Πήρε το διπλό ο Μακαρέας

Σε έναν μέτριο ποιοτικά αγώνα ο Μακαρέας έκαμψε την αντίσταση του Μεσοτόπου με ένα τέρμα του Σάββα Ρουμελιώτη πριν την λήξη του ημιχρόνου, ενώ οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια, ενώ δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι.

"Τρίποντο" και για τον Αστέρα

Στο μοναδικό παιχνίδι του νοτίου ομίλου, νικητής αναδείχθηκε ο Αστέρας 3-2 κόντρα στον Ταξιάρχη. Στην ανάπαυλα οι ομάδες ήταν ισόπαλες 1-1 με σκορερς για τον Αστέρα τον Ράσκο στο 34' και τον Στρατή Δρακούλη στο 38' για τον Ταξιάρχη. Ο Στεφανής έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, ο Παναγιώτης Δελόλμας ισοφάρισε εκ νέου για τους φιλοξενούμενους, όμως ο Κάσσος πέτυχε το 3-2 χαρίζοντας τους τρεις πόντους στον Αστέρα.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του 1ου ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του 2ου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey